*Nettavisen* Sport.

Arsenal er stenklar på Tippekupongen

Foto: Sean Dempsey (Pa Photos)

Vi har ingen tro på at Arsenal søler vekk poeng lørdag. Sjekk våre tippetips.

18.12.10 12:58

I DAG ER DET JULE-LOTTO OG 30 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Lørdagens tippekupong består av fem kamper fra Premier League og sju fra Championship.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Legkov banker Cologna
Oddstips 2: Overbetalt borteseier i Championship
V75 Drammen: 32 millioner til alenevinner

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Premier League: Her er juleprogrammet

Lotto: 30 millioner i potten

1. Liverpool – Fulham
OBS: Kampen er avlyst
Hjemmelaget har hatt en ujevn sesong og imponerte ingen i søndagens 1-3-tap borte mot Newcastle. Står 22 poeng på 17 kamper og har 2-0-3 på de fem siste i ligaen.

Fulham gjør det imidlertid enda dårligere om dagen. 16 poeng innebærer at Liverpool-manager Roy Hodgons forrige klubb står med begge beina plantet i nedrykkssumpa.

Forrige seier kom 30. oktober, og siden den gang er det blitt fire uavgjorte og tre tap.

Se Liverpool - Fulham gratis her .

Innbyrdes viser statistikken 10-4-4 siden 2001, men Liverpool vant ingen av kampene forrige sesong.

Liverpool-manager Roy Hodgson gjorde en bråte med forandringer i midtukens Europa League-kamp hjemme mot Utrecht.

Steven Gerrard er friskmeldt og vi tror ikke Liverpool roter seg bort her. Har levert brukbart hjemme på Anfield denne sesongen i ligaen (5-2-1). Fulham har fått det svært tungt etter Bobby Zamoras langtidsskade. H

2. Arsenal - Stoke
Hjemmelaget hadde fire strake triumfer i serie og Champions League før mandagens møte med Manchester United, men mistet tabelltoppen etter å ha tapt 0-1 i en relativ jevn batalje på Old Trafford.

Arsenal har spilt svært få uavgjorte denne sesongen (10-2-5), og den siste poengdelingen kom 21. september.

Stoke tapte noe overraskende 0-1 på hjemmebane mot Blackpool forrige helt, etter sterke 3-2-0 på de fem før det. Ligger for tiden på 12. plass med 21 poeng – 11 bak dagens motstander.

På de siste seks møtene mellom lagene står det 4-0-2 i favør Arsenal. Tilsvarende møte i februar endte 3-1.

To svake opptredener av Arsenal nå, spesielt borte mot Manchester United søndag. Her tror vi Arsenal kommer på sporet igjen og dette ender med H.

3. Blackburn - West Ham
Sam Allardyce fikk overraskende sparken som Blackburn-manager mandag. Det er ikke kjent hvem som overtar jobben, men Steve Kean vil lede laget i nærmeste fremtid. Det har vært en sesong på det jevne så langt, med 21 poeng på 17 kamper.

West Ham er kommet ned på jorda med to strake tap etter tre etterlengtede poeng mot Wigan og 4-0-seier over Manchester United i ligacupen.

Ligger sist i serien med 12 poeng og 15-30 i målforskjell.

Det ble uavgjort i de tre siste seriekampene mellom lagene, men West Ham har hatt et godt tak på dagens motstander de siste 13 årene (11-4-4).

To lag som ikke har innfridd denne sesongen, meget viktige Mark Noble er trolig tilbake for bortelaget. Vi værer at West Ham kan få noe ut av denne kampen og dekker fullt.

4. Wigan - Aston Villa
Hjemmelaget har ikke vunnet på fem kamper (0-2-3) og ligger tredje sist med 16 poeng. Villa tok en etterlengtet trepoenger hjemme mot West Bromwich forrige runde, etter fire strake tap. Står nå med 20 poeng, og kan ta et byks opp på tabellen med seier i dag. Tunge fravær da både Figueroa og Thomas er suspendert, og det er første gang på 100 kamper at ikke Wigan har en spiller fra Honduras i startoppstillingen.

Ashley Young er skadet og spiller ikke for Villa, men viktige Agbonlahor er starterklært.

Et svekket Wigan, mot et oppadgående Aston Villa. Vi tror ikke Aston Villa taper denne kampen. UB

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

5. Birmingham - Newcastle
Hjemmelaget står med 3-9-5 og 17-20 i målforskjell, noe som holder til 16. plass. Sist ble det 0-1 borte mot bunnlaget Wolverhampton.

Bortsett Alexander Hleb, er det svært lite skadebekymringer for hjemmelaget. Som gjorde en svært svak kamp borte mot et svekket Wolverhampton sist helg.

Newcastle og den nye manageren Alan Pardew fikk tre kjærkomne og nokså fortjente poeng mot Liverpool søndag, etter fem kamper uten seier. Ligger nå på en fin åttendeplass med 22 poeng.

Viktige spillere returnerer for Newcastle denne helgen, da forsvarspillerne Fabricio Coloccini og Mike Williamson begge returnerer etter karantene.

Veldig åpen kamp dette og en svært naturlig U i utgang.

OBS: Er Norsk Tipping-kontoen din blitt tømt?

6. Leeds - Queens Park Rangers
Hjemmelaget klarte å snu 0-2 til 3-2 borte mot Burnley forrige runde og tok tre meget viktige poeng i kampen om opprykk. Har ikke tapt siden 25. oktober og ligger nå på fjerdeplass med 35 poeng. Legg merke til at bare 16 av poengene er blitt tatt på Elland Road.

Spilte overraskende 1-3 hjemme mot Watford forrige fredag, det første serietapet denne sesongen. Leder ligaen med 41 poeng på 20 kamper, mens de argeste motstanderne har spilt én kamp mer. Har 4-5-0 på fremmed gress.

Innbyrdes står det 3-3-0 på de siste seks, men lagene har ikke møtt hverandre i seriesammenheng siden 2007.

7. Cardiff - Burnley

Kampen er avlyst og tippetegnet blir trukket

8. Sheffield United – Swansea
Hjemmelaget ligger femte sist på tabellen og fikk med seg null poeng fra de to siste seriekampene. Er Championships nest dårligste hjemmelag med 3-1-5 og 9-16 i målforskjell.

Swansea er inne i en ujevn periode og står med 1-2-1 på de siste fire. Kommer imidlertid stadig nærmere andreplassen som gir direkte opprykk takket være Cardiffs sviktende form og ligger nå bare bak på målforskjell.

Spissene Bogdanovic og Cresswell er begge suspendert, mens Lee Williamson er skadet. Manager Gary Speed har forlatt klubben da han skal bli ny manager for Wales.

Swansea har faktisk 3-1-0 på sine fire siste bortekamper, og trives åpenbart bedre borte enn hjemme i øyeblikket.

Vi har svært god feeling for Swansea her mot et svekket hjemmelag. B

Nyhet: Nå kan du tippe på iPhone

9. Coventry – Norwich
Viktig oppgjør i kampen om opprykk. Coventry ligger på femteplass med 34 poeng, mens Norwich ligger en plass og ett poeng bak.

Hjemmelaget står med 3-1-0 på de siste fire, mens Norwich gikk på en smell hjemme mot Portsmouth forrige runde. Før 0-2-fadesen noterte man seg for seks kamper uten tap.

Coventry-kaptein Lee Carsley soner karantene.

Midtstopper Leon Barnett er suspendert for bortelaget, men den svært viktige kapteinen og goalgetteren Grant Holt er tilbake etter karantene.

4-2-1 i favør hjemmelaget på de siste sju tilsvarende.

Åpent oppgjør dette. HU

10. Derby – Reading
Hjemmelaget har sakket akterut i opprykkskampen etter tre strake tap og ligger nå på sjuendeplass. Bortelaget har spilt fem uavgjorte på rad og ni totalt denne sesongen (mest i serien). Ligger på 14. plass med 27 poeng – tre færre enn Derby.

Hos Derby er midtbanespillerne Robbie Savage (sykdom) og James Bailey (ankel) tilbake etter at det stod over forrige helg. Shefki Kuqi har returnert til Swansea etter en 3 måneders låneopphold (fikk 12 kamper og scoret 2 mål).

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 2-1 til Derby, men Reading har hatt et godt tak på Derby de siste åtte årene; statistikken viser 9-1-4 i bortelagets favør.

Voldsom uavgjortfrekvens på Reading i øyeblikket og etter seks strake hjemmeseire, tapte Derby siste hjemmekamp mot Norwich. HU.

11. Hull - Bristol City
To lag som har skjerpet seg etter svak start på sesongen. Hull har unngått tap i de fem siste (2-3-0) og ligger nå på 19. plass med 23 poeng.

Store skadebekymringer for hjemmelaget i forkant av dette oppgjøret, da tre sentrale spillere trolig må unnværes. Midtbanespillerne Richard Garcia (svært tvilsom) og Nick barmby (bekreftet ute) og spissen Mark Cullen (bekreftet ute) må alle trolig stå på sidelinjen. Legg også merke til at Hull har møtt fire bunnlag i sine fire siste ligakamper

Formen til Bristol City er enda bedre, og det er blitt tre strake trepoengere og bare ett tap på de siste ti (7-2-1). Ligger likevel bare to poeng foran Hull med 26 poeng.

6-2-1 på siste ni tilsvarende.

Bristol City har trøblet på bortebane til nå. Nå er det dags for en sjelden borteseier. B

12. Nottingham - Crystal Palace
Begge lagene er inne i en ujevn periode. Forest har 2-2-2 på de siste seks, mens Palace står med 3-1-2.

Hjemmelaget ligger på 15. plass med 27 poeng, mens har havnet så vidt under nedrykkstreken med sine 21 poeng.

Innbyrdes står det 7-3-4 siden 1999, og tilsvarende oppgjør forrige sesong endte 2-0.

Nottingham Forest har faktisk ikke spilt en ligakamp på tre uker, så det er litt uviss form på hjemmelaget. En viss bedring hos bortelaget for tiden, men borte er det blitt fire strake tap. 5-0-2 på siste sju tilsvarende.

Meget gode aarom ramsey er hentet på lån fra Arsenal av hjemmelaget, og sammen med innlånte Marcus Tudgay styrker han en allerede bra besatt stall.

Den viktige spissen Darren Ambrose er trolig klar igjen, men spissen James Vaughan (som har vært en suksess) har returnert til Everton etter sitt låneopphold.

Et Nottingham Forest med klare forsterkninger må få tillitt som en av lørdagskupongens sikreste kamper. H

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 18.12.2010 15:55
1. Liverpool - Fulham H
2. Arsenal - Stoke H
3. Blackburn - West Ham H U B
4. Wigan - Aston Villa U B
5. Birmingham - Newcastle U
6. Leeds - Queens Park Ran H B
7. Cardiff - Burnley H
8. Sheffield Unite - Swansea B
9. Coventry - Norwich H U
10. Derby - Reading H U
11. Hull - Bristol City U B
12. Nottingham Fore - Crystal Palace H

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 18.12.2010 15:55
1. Liverpool - Fulham H
2. Arsenal - Stoke H
3. Blackburn - West Ham H U B
4. Wigan - Aston Villa U B
5. Birmingham - Newcastle U
6. Leeds - Queens Park Ran H U B
7. Cardiff - Burnley H U
8. Sheffield Unite - Swansea B
9. Coventry - Norwich H U B
10. Derby - Reading H U
11. Hull - Bristol City U B
12. Nottingham Fore - Crystal Palace H

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.