*Nettavisen* Sport.

Arsenal finsikter Rosenberg

Markus Rosenberg, Malmö FF

Markus Rosenberg, Malmö FF Foto: (SCANPIX)

Representanter fra Arsenal sitter på tribunen under kveldens Royal League-oppgjør mellom Malmö og Rosenborg. Målet er Markus Rosenberg.

12.05.05 10:23

Markus Rosenberg er blant de mest etteraktede spillerne i Sverige. Nå er han blitt enda hetere. I kveld sitter representanter fra den engelske storklubben Arsenal på tribunen for å sjekke spissens ferdigheter i oppgjøret mot Rosenborg.

Følg Malmö - Rosenborg her fra kl. 20.35

En kilde bekrefter overfor Expressen at Rosenberg er spilleren Arsenal kommer for å ta en nærmere titt på. Arsenal-manager Arsène Wenger sa i går til nyhetsbyrået AFP at klubben kommer til å hente forsterkninger til Highbury i sommer.

En av dem kan bli svensken Markus Rosenberg.

- Det kommer til å bli en del forandringer og en del mindre overganger, sa Wenger, og utdypet hva han mente om «mindre overganger».

- Det vil si fem milloner pund (65 milloner kroner). Større overganger for meg er 25 millioner pund (325 milloner kroner).

Erstatter Bergkamp?
Spissveteranen Dennis Bergkamps fremtid på Highbury er svært usikker - og Rosenberg kan fort bli spissen som erstatter den meritterte nederlenderen.

Rosenborg vil med seier 1-0 eller mer over Malmö i kveldens kamp sikre seg finaleplass i Royal League. Arne Erlandsens IFK Göteborg er allere klare for finalen.

Jon Inge Höilands Malmö har ingenting å spille for i oppgjøret mot Rosenborg.

Svensker i Arsenal
Arsenal har hatt flere svensker i troppen de siste årene. Her er svenskene som har spilt for London-klubben siden 1990-tallet:

Anders Limpar (90–94)
Stefan Schwarz (94–95)
Fredrik Ljungberg (98–05)
Rami Shaaban (02–04)
Sebastian Larsson (01–05)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.