ARSENAL - SHEFFIELD UNITED 2-1:

Sander Berge og Sheffield United fikk det tøft i møte med Arsenal i søndagens kamp. De holdt følge med The Gunners frem til timen var spilt, men så skrudde hjemmelaget opp tempoet betraktelig.

Scoringer av Bukayo Saka og innbytter Nicolas Pépé sendte Berges lag hjem med null poeng i bagasjen. David McGoldricks seine redusering var ikke nok til å redde poeng for Sheffield United.

Les også: Championship-klubb vil ha Haitam Aleesami

Stygg Berge-takling

Like før pause kom Berge i fokus etter en stygg takling på Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang. Nordmannen hoppet inn i duellen med strake bein og knotter, selv om han traff ballen først. Dommer Lee Mason viste 22-åringen det gule kortet, selv om Lars Tjærnås mente at taklingen var på grensa til rødt.


Tidligere Sheffield United- og Spurs-spiller Michael Brown var derimot mer enig med beslutningen til dommer Lee Mason.

- Lee Mason har mye erfaring og veit generelt hva som er riktig og hva som er galt. Aubameyang ser ut til å være ukomfortabel, men jeg synes ikke at kontakten var så stor etter å ha sett reprisen, sa Brown til BBC.

Les også: Kritikken hagler: Solskjær forsvarer utskjelte United-ledere

Arsenal seiret

Vertene tok styringen innledningsvis, men kom ikke til én stor mulighet før Aubameyang var nære på like før pause. Gaboneren ble spilt opp av Dani Ceballos, før han forsøkte å skru ballen mot det lengste krysset. Men der var Ramsdale på plass og reddet lekkert forsøket til Aubameyang.

Da timen var spilt kom omsider kampens første scoring, og den stod Saka for. Aubameyang spilte Hector Bellerin frem på høyresiden, som chippet ballen inn på bakerste stolpe. Der dukket Saka opp, som stanget vertene i ledelsen.

Like etterpå fosset Pépé fremover på høyresiden, og avsluttet kontrollert nede i det venstre hjørnet.

Og når hjemmelaget så ut til å cruise mot seier, skapte McGoldrick liv i kampen med sin scoring i det 84. minutt. Fra omtrent 20 meter smelte spissen til, og plasserte den utagbart nede til høyre for Bernd Leno.

Det ble uansett ikke flere scoringer, og dermed seiret Arsenal til slutt 2-1.