*Nettavisen* Sport.

Arsenal herjer videre

Foto: AP/Scanpix

Eduardo og Arsenal beholdt serieledelsen. United slet seg til tre poeng.

01.01.08 20:20

Klikk her for minutt for minutt-dekningen av Premier League

Sliteseier for United
Manchester United fikk tøff motstand av Birmingham. Det viktigste for Sir Alex Ferguson var likevel tre poeng, og det fikk han første nyttårsdag. Målet til Carlos Tevez i første omgang ble avgjørende.

Det betyr at stillingen i toppen er uforandret, ettersom Chelsea vant 2-1 over Fulham på Craven Cottage og Arsenal slo West Ham 2-0 hjemme på Emirates Stadium.

Onsdag blir det opp til Liverpool å tette luka som nå er på sju poeng opp til tredjeplasserte Chelsea og ti poeng opp til serieleder Arsenal.

Everton slet lenge i bortekampen mot Middlesbrough, men vant til slutt komfortabelt 2-0 etter scoringer av Andy Johnson og James McFadden.

Portsmouth vant 2-0 over Reading. I den siste kampen tirsdag kveld, vant Aston Villa 2-1 hjemme mot Tottenham - etter scoringer av Olof Mellberg/Martin Laursen (Villa) og Jermain Defoe (Spurs).

Ballack ble matchvinner
Chelsea lå under 0-1 ved pause i møtet med Fulham, men snudde til seier i løpet av andre omgang. Salomon Kalou utlignet og Michael Ballack scoret på straffespark etter en drøy times spill. Det var kampens andre straffespark - Danny Murphy scoret for Fulham etter at Moritz Volz ble felt av Joe Cole i første omgang.

Chelseas skadeskutte mannskap gjorde dermed det de kunne for å ta innpå Arsenal og Manchester United. Det ser verre ut for Fulham.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hodgson ny sjef
Fulham har bare vunnet to kamper i Premier League denne sesongen og ligger nest sist på tabellen. Lagets nye manager, den tidligere Viking-treneren Roy Hodgson, fikk som ventet ikke den starten han ønsket seg.

Den 60 år gamle engelskmannen trakk seg fra jobben som Finlands landslagssjef i desember og overtok Fulham-jobben etter Lawrie Sanchez, som fikk sparken 21. desember.

Hodgsons eneste erfaring med Premier League kom da han var manager i Blackburn for omtrent ti år siden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Les flere aktuelle sportssaker her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag