RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal jager hevnen med stor H

Foto: Scanpix/Annette Sand Dørum
Sist Manchester United og Arsenal møttes i ligaen endte det med matkasting, skittkasting og tap for Arsenal. Tirsdag jager de hevnen med stor H.

Tirsdag og onsdag spilles en ny runde i Premier League, og ukens desiderte høydepunkt er Arsenal-Manchester United på Highbury. For hjemmelagets del blir det en gyllen mulighet til å hevne det forsmedelige og noe urettferdige 0-2-tapet på Old Trafford tidligere i høst, da United endte Arsenals rekke på 49 kamper uten tap med scoringer av Ruud van Nistelrooy og Wayne Rooney.

Det som ble gjenstand for størst oppmerksomhet i etterkant, var bråket som oppsto i spillertunnelen. Pizza og suppekasting, verbale basketak og en generelt dårlig stemning som har vedvart siden, er bare noen av ingrediensene. Hvis man skulle trenge noe ekstra for å krydre morgendagens hatoppgjør, vil kampen være særdeles viktig i kampen om å bli nummer to i Premier League i år. For førsteplassen går med all sannsynlighet til Chelsea.

2. plassen gir direkte kvalifisering til Champions League neste år.

Arsenal ligger bare ett poeng foran United før morgendagens kamp. United har et lite psykologisk overtak på Arsenal. De tre siste oppgjørene de to lagene imellom, har alle endt med United-seier.

Forrige sesong, da kampen på Old Trafford endte 0-0, ble flere av Arsenal-spillerne suspendert i etterkant, fordi de hånet Ruud van Nistelrooy etter at nederlenderen misset et straffespark på overtid. Kampene siden har alle vært brutale, med unntak av ligacup-dysten på Old Trafford tidligere i vinter, da det gikk pynteligere for seg.

Chelsea leder Premier League med ti poeng før ukens runde. De møter Blackburn på onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere