Gå til sidens hovedinnhold

Arsenal klar for Real

Arsenal fikk den beste oppladning foran møtet mot Real Madrid i Champions League onsdag.

FULHAM - ARSENAL 0-4: London-laget gjennomførte nemlig en lett treningsøkt på Craven Cottage lørdag, og vant til slutt hele 0-4 over et blekt Fulham.

Et resultat som faktisk er Arsenals nest beste på bortebane siden Premier League ble til i 1992. Bare 6-1-seieren over Middlesborough i 98/99-sesongen er bedre.

Arsenal styrte showet fra begynnelse til slutt, og hadde allerede misbrukt mange muligheter, da Thierry Henry maktet å overliste keeper Tony Warner, etter å ha satt inn kjemperykket.

Bare minutter etter, dukket Henry spissmakker, Emmanuel Adebayor, opp og doblet ledelsen for Arsenal.

Etter pausen forvaltet Henry en Fredrik Ljungberg-pasning på beste vis, og takket med det for seg, etter å ha gjort akkurat som han ville med Fulham-forsvaret. Det er lenge siden man har sett sjøl Thierry Henry like dominant i en fotballkamp. I tillegg til å score to mål, satte han til stadighet opp lagkameratene for målsjanser.

Real Madrid-aktuelle Cesc Fabregas fastsatte sluttresultatet så til 0-4, etter innlegg fra Mathieu Flamini fire minutter før slutt.

The Gunners var aldri i fare for å ryke på sitt niende nederlag på bortebane denne sesongen, og det ble tidlig klart at Fulhams trege forsvar ville få en stri kamp.

Dermed skulle Arsenal være i den beste forfatning frammot hjemmemøtet mot Real Madrid kommende uke. Arsenal vant som kjent 0-1 i Madrid.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken