Ødegaard har virkelig funnet seg til rette i Arsenal. Nordmannen har nå startet syv kamper på rad, og notert seg for tre scoringer og en målgivende pasning i løpet av den tiden.

Tidligere Arsenal-spiller Martin Keown, med over 300 kamper for klubben, er en av dem som lar seg imponere av Ødegaards form.

Les også: Neville sparer ikke på noe i beskrivelsen av Liverpool-duo: - Vi har aldri sett det før

- Må endre den meningen

Etter lørdagens 4-1-seier over Leeds i Premier League var det nemlig nettopp 23-åringen som høstet mest skryt av Keown. Da innrømmet han at han ikke hadde store forventninger da Ødegaard ble hentet til Arsenal.

- Jeg må si at da han først kom til klubben, så var jeg ikke hans største fan. Men jeg må endre den meningen nå, fordi han virkelig utvikler seg, sa Keown på «BBC's Match of the Day».

- Man ser de smarte bevegelsene han har før han mottar ballen. Han var førsteklasse på den Arsenal-midtbanen, mente han.

Ødegaard: - Trives veldig godt

I tirsdagens ligacupkamp mot Sunderland, som endte 5-1 til Arsenal, viste Ødegaard nok en gang at han er i god form før juleprogrammet settes i gang på «Boxing Day» - 26. desember.

- Jeg føler det flyter veldig bra nå og at jeg er i god form. Jeg føler at vi har funnet litt ut av det med laget her. Vi kjenner hverandre bedre og bedre, og det ser du på banen. Jeg trives veldig godt, sa Ødegaard selv til VSport 1 etter den kampen.

Les også: Kritisk Klopp til Manchester United og Tottenham: - Si det som det er

Keown mener at Arsenal-manager Mikel Arteta har spilt en viktig rolle for nordmannens utvikling.

- Selvtilliten hans begynner å bli veldig høy. Manageren har støttet ham. For meg blir han bare bedre og bedre.

Ødegaard og Arsenal møter Norwich andre juledag, før Wolverhampton (28. desember) og Manchester City (1. januar) står for tur.