Gå til sidens hovedinnhold

Arsenal-manageren etter nytt tap: – Vi hadde fjerdeplassen i egne hender

Arsenals håp om topp fire-plass og mesterligaspill kommende sesong fikk et stygg smell med 1-3-tap borte mot Wolverhampton. Det gjør manager Unai Emery oppgitt.

London-klubben ligger på femteplass med 66 poeng og har ett poeng opp til byrival Chelsea når tre runder gjenstår. I tillegg kjemper Tottenham (70 poeng) og Manchester United (64) om de viktige topp fire-plasseringene som gir mesterligaspill kommende sesong.

Onsdag kveld ble Wolverhampton for sterke for Unai Emerys menn. Det var rødtrøyenes tredje serietap på fire kamper.

– Vi hadde det i egne hender, men mistet muligheten for å ta fjerdeplassen. Men vi får muligheten tilbake. Topp fire er målet, og det er et vanskelig mål, sier Emery ifølge BBC.

Laget møter Leicester (borte), Brighton (hjemme) og Burnley (borte) i innspurten.

– Generelt er vi skuffet, men vi skal se sesongen under ett. Vi skal forberede oss best mulighet mot Leicester. Igjen blir det tøft, men forhåpentlig kan vi få med noe hjem, sier spanjolen.

Søndag kan Arsenal få en håndsrekning av Manchester United som møter Chelsea. Tar Ole Gunnar Solskjærs menn poeng, vil Arsenal med seier mot Leicester klatre til fjerdeplass.

En alternativ vei til mesterligaspill for rødtrøyene er gjennom europaligaen. Finaleseier gir plass i verdens gjeveste klubbturneringen. Arsenal møter Valencia i semifinale.

Europaligafinalen kan potensielt bli et rent London-oppgjør mellom to klubber som må vinne for å kvalifisere seg til mesterligaen. I den andre semifinalen møtes Chelsea og Eintracht Frankfurt.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken