HUDDERSFIELD - ARSENAL 1-2:

Til tross for å ha slitt på bortebane denne sesongen, var Arsenal de virkelig store favorittene før lørdagens kamp mot Huddersfield.

Selv uten Pierre-Emerick Aubameyang klarte Arsenal å innfri med en kontrollert og forholdsvis enkel seier mot laget som ligger helt sist på tabellen. Likevel ble det noe spenning da Huddersfield reduserte til 1-2 like før slutt.

Etter et kvarters spill sendte Alex Iwobi gjestene i ledelsen. Sead Kolasinac slo et utsøkt innlegg fra venstrekanten. Ballen havnet hos Iwobi, som klinket den i mål via hjemmelagets Terence Kongolo.

Etter en halvtimes spill ønsket Huddersfield-spillerne straffespark etter hands inne i sekstenmeterfeltet, men dommer Jonathan Moss var ikke enig.

Like før pausen doblet Alexandre Lacazette Arsenals ledelse.

En Arsenal-kontring endte til slutt med et innlegg fra Ainsley Maitland-Niles. Foran Huddersfield-målet ventet en presis Lacazette som satte ballen enkelt i mål.

På overtid reduserte hjemmelaget til 1-2 etter et selvmål av Sead Kolasinac. Målet kom etter sterkt Huddersfield-press der Arsenal slet med å få kvittet seg med ballen.

Arsenal ligger fortsatt på 6.-plass i Premier League, og Huddersfield ligger fortsatt soleklart sist.