RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All Over Press

Arsenal mot bunnen etter tap i hatoppgjør

Sist oppdatert:
Wengers menn er nå kun to poeng over nedrykksstreken etter tapet mot Tottenham.

TOTTENHAM - ARSENAL 2-1:

Den dårlige sesongen til Arsenal fortsetter. Arsène Wengers mannskap har kun to seire i årets Premier League-sesong, og på søndag kom det fjerde tapet.

I et underholdende lokaloppgjør mot Tottenham, endte det med null poeng for Arsenal.

Mål av Rafael van der Vaart og Kyle Walker var nok til å sikre seieren for Tottenham.

Arsenals keeper Woijciech Szczesny burde gjort det bedre på Walkers matchvinnerscoring, men det brydde ikke høyrebacken seg så mye om.

- Det blir ikke så mye bedre enn dette. Jeg tenkte at jeg bare skulle prøve å skyte. Jeg er veldig glad nå, sier matchvinneren, som naturligvis var fornøyd med resultatet.

- Arsenal er et godt, ballbesittende lag, og de skapte trøbbel for oss til tider i dag. Men vi fikk et godt resultat til slutt, uttaler Walker i det TV2-sendte intervjuet.

Tapet mot Totteham gjør at Arsenal nå kun har to poeng ned til lagene under nedrykksstreken. Det er også tolv poeng opp til Manchester-lagene på toppen av tabellen.

- Fortjente seieren
Tottenham er imidlertid fullt med i kampen om fjerdeplassen med sine tolv poeng. Harry Redknapps mannskap ligger nå på sjetteplass.

- Arsenal hadde mye ballbesittelse og jeg holdt på å gjøre noen forandringer før pause for å få flere folk på midten. De fikk et mål, men vi hevet oss i annenomgang, sier Redknapp etter kampen, ifølge BBC.

Redknapp mente det var riktig lag som vant kampen.

- Vi fortjente det. Vi hadde alle sjansene, uttaler Redknapp.

Van der Vaart slo til
Som ventet, åpnet kampen i et voldsomt tempo og begge lag hadde sine sjanser til å score. Lagene byttet på å ha initiativet, men det var hjemmelaget som tok første stikk.

Et godt angrep fra Tottenham, endte med at Emmanuel Adebayor spilte fram Rafael van der Vaart. Nederlenderen tok ned ballen på brystet og sendte ballen i mål i motsatt hjørne.

Dermed sto det 1-0 til Tottenham etter en meget underholdende omgang.

I annenomgang startet Arsenal best og fikk en utligning allerede etter seks minutter.

Alexandre Song slo inn i feltet og der var Aaron Ramsey, og satte ballen opp i nettaket.

Det var mye fokus på Emmanuel Adebayor før kampen, og spissen fikk en enorm sjanse til å score mot sine gamle lagkamerater etter 58 minutter. Spissen kom alene med keeper Woijciech Szczesny, men klarte ikke å overliste polakken.

Lite solid Szczesny
Kampen bølget fram og tilbake, men etter 72 minutter skulle hjemmelaget igjen ta føringen.

Høyreback Kyle Walker plukket ballen opp midt på Arsenals banehalvdel og forserte framover. Fra langt hold banket Walker til og fikk godt tredd. Keeper Szczesny fikk en hånd på ballen, men den endte i nettet. Arsenals keeper burde gjort det bedre ved den anledningen.

Like etter fikk Gareth Bale en stor sjanse til å øke ledelsen, men avslutningen gikk utenfor målet.

Mot slutten av kampen prøvde Arsenal å få et utligningsmål, men det ble aldri de store farlighetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere