RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal sakker akterut

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Nolberto Solano senket Arsenal med et hardt og velplassert skudd da Newcastle vant 1-0 lørdag.

NEWCASTLE - ARSENAL 1-0: Arsenal styrte kampen fullstendig i første omgang, men fikk ikke uttelling for det spille- og sjansemessige overtaket. I andre omgang tok Newcastle over, og ble ytterligere hjulpet av at Gilberto Silva fikk et strengt idømt rødt kort.

Nolberto Solano banket inn seiersmålet drøyt ti minutter før slutt, etter godt forarbeid av Alan Shearer.

Shearer var for øvrig innblandet i alt som var av kontroversielle episoder, og var heldig som ikke fikk gult kort før han ble skrevet inn i dommerboka etter å ha kastet vekk ballen.

- Vi spilte bra, og jeg mener vi ikke fikk beskyttelse av dommeren. Hver eneste duell i lufta var frispark. Vi vet at Alan Shearer kan gjøre slikt i dette landet. Regler er regler, og dommerne må sørge for at de blir respektert, sa Arsene Wenger ifølge Sportin Life.

Arsenal ligger nå 17 poeng bak Chelsea, og er ute av kampen om ligagullet. Det er vel for så vidt alle unntatt Chelsea. Men verre er det at Arsenal ligger helt nede på sjetteplass, og er fem poeng bak Liverpools andreplass.

Lørdagens tap var londonlagets femte i ligaen denne sesongen. Og serien er ikke engang halvspilt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere