RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Arsenal signerer toppscorer

Sist oppdatert:
Arséne Wenger henter en ny landsmann.

The Gunners sikter seg inn mot en pangsesong i Premier League. Det er slutt på de endeløse tredje- og fjerdeplassene, som har hjemsøkt klubben siden 2006. Nå skal Arsenal vinne trofeer.

Derfor signeres det nå i hytt og pine. Köln-spiss Lukas Podolski er allerede klar for klubben, men Arsène Wenger ønsker seg flere scoringsføtter på topp sammen Robin van Persie, som scoret flest mål i Premier League forrige sesong.

Derfor kommer toppscoreren i den franske ligaen, Olivier Giroud, til å etterlate pennestrøket sitt på Emirates Stadium den kommende uken. Det bekrefter franskmannen i et intervju med The Sun.

- Jeg er så lykkelig over å skrive under med Arsenal. Det er noe som betyr veldig mye for meg. Jeg har alltid drømt å spille i Premier League, og Arsenal er en fantastisk klubb med mange franske spillere, sier Montpellier-spilleren, som scoret 21 mål for den franske mesteren forrige sesong.

Giroud signerer en femårsavtale. Han koster Arsenal 110 millioner kroner.

25-åringen føyer seg dermed inn i en lang rekke av franske spillere som har markert seg for London-klubben. Patrick Vieira, Thierry Henry og Samir Nasri, for å nevne noen.

Giroud kom for øvrig på sjuendeplass i Nettavisens kåring «EMs ti mest sexy spillere» .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere