RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal slo United-rekord

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Og denne rekorden lukter det gull av!

PORTSMOUTH - ARSENAL 1-4: Ingen lag har scoret like mange mål på sesongens 19 første kamper i Premier League enn det Arsenal har gjort denne sesongen.

Alexandre Song headet inn londonlagets 51. ligamål da han økte Arsenals ledelse mot Portsmouth til 4-1.

Jevnt i toppen
Fortsetter Arsène Wengers lag i samme tempo, ender Arsenal altså på 102 mål sesongen 2009/10. Det er mildt sagt imponerende! Den forrige rekorden for flest scorede mål halvveis i en sesong, hadde Manchester United med 50.

Arsenal har fortsatt én kamp til gode på Chelsea og Manchester United, og etter den overbevisende forestillingen mot Portsmouth er det ingen grunn til å tro at den vil ende med noe annet enn seier. I så tilfelle vil Arsenal for alvor melde seg på i tittelkampen.

Avstanden opp til Chelsea er nå bare fire poeng. Manchester United er kun to poeng foran Arsenal.

- Vi har troen. Vi er gode nok. Du kan se at innsatsen er 100 prosent her, fokuset er på plass og talentet er på plass. Det kommer til å bli veldig interessant, sier Arsène Wenger til Sky Sports.

- Jeg kan love at dette laget vil slåss og gi absolutt alt, legger han til.

Herlig Ramsey-mål
Eduardo scoret det første målet mot Portsmouth, da han skjøt via Younes Kaboul og i mål på et frispark drøyt midtveis i første omgang. Samir Nasri økte til 2-0, da han avsluttet med en presis markkryper etter en liten flipperspilloppvisning i Portsmouths sekstenmeter.

Aaron Ramsey viste at Arsenal er mer enn Cesc Fabregas - hvis det var noen tvil om det - da han brøt Portsmouth høyt inne på hjemmelagets banehalvdel, driblet av et par motspillere og dundret ballen i mål fra 17 meters hold.

Nadir Belhadj reduserte til 1-3 før Alexandre Song punkterte kampen for godt - og samtidig sikret Arsenal målrekorden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere