RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-spiller fikk ni år for voldtekt

Sist oppdatert:
En ung Arsenal-spiller er dømt til ni års fengsel for gjentatte ganger å ha deltatt i gruppevoldtekter mot jenter helt ned i 14-årsalderen.

Marcus Artry har spilt for Englands U18-landslag og var spådd en lysende fotballkarriere. Nå kan han glemme denne. De neste ni årene må han tilbringe i fengsel.

18-åringen ble dømt for sexovergrep mot ulike jenter i sørøst-London.

I ett av tilfellene skal han ha dratt en 14 år gammel jente inn på et toalett og skreket til henne "Nå skal du miste jomfrudommen".

Sammen med tre kamerater skal Artry ha terrorisert nærområdet sitt fra mars 2002 til februar i år.

En, da 14 år gammel, kamerat var sammen med Artry den verste i gjengen. Herjingene ble stoppet da de grovt voldtok en 28 år gammel kvinne i februar. Mens de andre holdt henne nede, byttet Artry og 14-åringen på å voldta henne på en parkeringsplass.

Artry forsvarte seg med at kvinnen var prostituert og nektet for at det var voldtekt. Han fortsatte overgrepene mot kvinnen selv om han ble sett av naboer.

Artry og 14-åringen, som nå har fylt 15 år, ble begge dømt til ni års fengsel for et tilfelle av voldtekt, for uanstendig oppførsel og for utukt mot midreårige. De to øvrige ble dømt til halvannnet og to års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere