RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal sprudlet mot Myhre

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Thomas Myhre hadde ingen mulighet til å stoppe Arsenals imponerende angripere.

ARSENAL - CHARLTON 3-0: Det var klasseforskjell på lagene denne ettermiddagen på Highbury. Arsenal imponerte stort, mens Charlton ble gjort til bleke statister. Thomas Myhre debuterte for Charlton mot nettopp Arsenal i desember, og ble da kåret til banens beste i Arsenals 1-0-seier . På Highbury fikk han igjen mye å gjøre.

Thierry Henry kom, for en gangs skyld, ikke på scoringslisten. Men franskmannen dirigerte, driblet og herjet over store deler av banen. Og 1-0 kom etter at Henry viste sitt overjordiske rykk på venstrekanten. Pires fikk en enkel jobb foran mål.

Emmanuel Adebayor skuslet bort en strålende mulighet tidlig i kampen, men gjorde det godt igjen da han doblet ledelsen etter en halvtime. Igjen var Henry regissør, men æren for målet må også deles med Charlton-stopper Chris Perry. Forsvareren var tydeligvis allerede svimmel, og ga Adebayor en enkel jobb.

Hleb frempå
Aleksandr Hleb har vokst i Arsenal-trøya etter en laber start på sesongen, og hviterusseren dunket inn 3-0 like etter pause. Mot slutten kontrollerte hjemmelaget kampen uten å lykkes i å score flere mål.

Men det var heller ikke nødvendig, publikum var strålende fornøyd med den sprudlende oppvisningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere