RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal stiller med juniorlag

Foto: SCANPIX/EPA/REBECCA NADEN
Sist oppdatert:
Arsenal-manager Arsene Wenger lar seg ikke friste av at Manchester United er motstander i ligacupen. Han fortsetter ungdomslinjen.

Arsenal har et av Englands beste juniorlag og ungguttene har vist at de kan hamle opp med de store. Både Manchester City og Everton er sendt ut av ligacupen.

I kvartfinalen skal Arsenal møte Manchester United foran et fullsatt Old Trafford, men Arsene Wenger lar seg ikke friste til å ta med A-laget for å slå erkerivalen.

Jermaine Pennant og Gael Clichy er spillerne med mest førstelagserfaring for The Gunners i troppen de har med til Manchester.

Italienske Arturo Lupoli og nederlenderen Quincy Owusu-Abeyie rev i stykker Evertons forsvar i forrige runde. I kveldens kamp kan tenåringsduoen få sjansen igjen.

Wenger kommer nok til å se nærmere på den sveitsiske midtstopperen Phillipe Senderos. Unggutten gikk skadet hele sin første sesong på Highbury, men begynner å vise hvorfor han var kaptein i Servette som 18-åring. Han kan fort spille seg forbi Pascal Cygan i midtstopperrekkefølgen i Arsenal.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte fra klokken 20.45

Arsenals tropp:
Manuel Almunia
Chris Wright
Philippe Senderos
Gael Clichy
Justin Hoyte
Frankie Simek
Danny Karbassiyoon
Mathieu Flamini
Jermaine Pennant
Patrick Cregg
Johan Djourou
Sebastian Larsson
Arturo Lupoli
Quincy Owusu Abeyie
Ryan Smith
Robin van Persie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere