RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal-stjerne mister resten av sesongen

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Men Arsène Wenger har også gode nyheter til fansen.

Per Mertesacker er etter all sannsynlighet ute for resten av sesongen etter at han pådro seg en ankelskade i kampen mot Sunderland for en drøy måned siden.

Det bekrefter Arsène Wenger overfor klubbens offisielle hjemmeside torsdag.

- Det er bare seks uker igjen, så jeg tror ikke han kommer i god nok form til å spille igjen denne sesongen. Han trenger å trene og bli 100 prosent klar først. Per er nok ute resten av sesongen, sier Wenger.

Den tyske midtstopperen kom fra Werder Bremen før denne sesongen og har fått med seg 21 Premier League-kamper før skaden inntraff. Mertesacker er trolig tilbake i god til før sommerens EM.

Mens Mertesacker trolig må belage seg på å sitte på sidelinjen resten av sesongen, går det mot et etterlengtet comeback for Jack Wilshere.

- Jack sin scan var positiv. Det er ikke noe problem, og han har hatt en normal utvikling. Han fortsetter å gjøre framgang, sier Wenger.

Arsenal-manageren har hatt problemer med skader i stallen hele sesongen, men nå er flere av spillerne på vei tilbake før serieinnspurten.

- Andre Santos spilte 60 minutter i en reservekamp uten problemer, Abou Diaby gjør kanskje det samme mot Liverpool til uka og Francis Coquelin trenger to uker til før han er tilbake.

Neste hinder for Wengers menn er Everton, som venter på Goodison kommende onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere