Arsenal tapte borte mot Manchester United i Premier League søndag, men londonklubben har likevel åpnet sesongen best av samtlige lag i ligaen.

Arsène Wengers menn står bokført med 25 poeng etter elleve kamper, to mer enn Liverpool på andre og tre mer enn Southampton på tredje.

Arsenals franske manager har valgt å satse på Laurent Koscielny og Per Mertesacker i midtforsvaret mye denne høsten, noe som har henvist Thomas Vermaelen til benken.

Mannen fra Belgia var skadet i sesonginnledningen, men er nå kampklar. Mot United på Old Trafford fikk han sjansen for en syk Mertesacker.

- Ingenting å skrive om
Engelske medier har spekulert i at den ballsikre midtstopperen ønsker seg bort, på grunn av lite spilletid, men nå slå belgieren tilbake mot disse ryktene.

- Enn så lenge er det ingenting å skrive om. Jeg snakker ikke om dette, sier 27-åringen til London Evening Standard.

- Vi har bare kommet til november og ting kan skje fort. Skulle det skje ting, er jeg klar. Jeg tenker ikke på noe annet akkurat nå, sier stopperen.

Det er ikke bare i Arsenal at Vermaelens posisjon er i fare. også på landslaget har forsvarsspilleren konkurranse fra folk som Vincent Kompany, Toby Alderweireld og Jan Vertonghen.

- Er positiv
Lite spilletid fram mot sommerens VM er ikke nødvendig positivt for Vermaelen.

- Jeg kan snakke så mye jeg vi om situasjonen min, men jeg tror ikke det nytter. Det står fortsatt i avisen at jeg vil bytte klubb. Det er ikke tilfellet, sier stopperen.

- Jeg har fortsatt fullt fokus på laget, og per dags dato er det dette jeg ønsker. Jeg er alltid positiv, sier han videre.

Vermaelen påpeker også at han er stolt over det Arsenal har utrettet så langt denne sesongen.

- Det jeg har sagt tidligere, er at det ikke bare handler om meg, det handler om laget og hva vi kan oppnå. Det gleder meg at vi topper tabellen. Jeg føler også at jeg fortsatt er god nok til å spille for Arsenal og hver gang jeg får sjansen vil jeg gi alt for klubben, sier 27-åringen.