RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal tangerte klubbrekord

Sist oppdatert:
Thierry Henry og Arsenal tangerte en negativ klubbrekord da de tirsdag bare klarte 0-0 mot Lokomotiv Moskva i Russland. Londonlaget har spilt sju europacupkamper på rad uten seier.

LOKOMOTIV - ARSENAL 0-0: Etter seieren over AS Roma 27. november 2002 har Arsenal spilt sju kamper i Europa uten seier. Statistikken røper fem uavgjort og to tap de siste ti månedene.

Det er tangering av klubbrekorden som ble satt mellom april 1995 og september 1998.

556 minutter siden sist

Samtidig satte Lokomotiv Moskva Champions League-rekord ved å spille sin sjette kamp på rad uten nettkjenning. 556 minutter er spilt siden forrige gang moskvalaget scoret.

Arsenals beste sjanse i tirsdagens kamp kom gjennom Robert Pires tidlig i andre omgang, mens russerne hadde flere brukbare forsøk på å overliste Jens Lehmann uten å komme til de helt store sjansene.

Arsenal spilte uten Patrick Vieira, Dennis Bergkamp, Sol Campbell og Fredrik Ljungberg, noe som er med på å forklare at de heller ikke i sitt femte forsøk klarte å slå et russisk lag.

Trenger suksess

Arsenal har sjelden oppnådd suksess i europeiske klubbturneringer. Laget har vunnet Fairs Cup i 1970 og cupvinnercupen i 1994. De siste årene har Arsene Wengers utmerkede mannskap slitt med å leve opp til forventningene i Champions League.

I fjor ble laget slått ut i andre runde, i år tapte de 0-3 for Inter i London i første kamp i første runde. Tirsdag fikk laget i alle fall med seg ett poeng fra 0-0-møtet med Lokomotiv Moskva.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere