RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arsenal taper ikke mot Barcelona

Foto: Sang Tan (AP)
Sist oppdatert:
Men vi tror heller ikke de vinner og tror på uavgjort på Emirates. Sjekk vårt oddstips.

Onsdagens langoddsprogram består av 50 objekter, der alles øyne selvsagt rettes mot London og storkampen mellom Arsenal og Barcelona. Elllers er det svensk og tysk ishockey på programmet. To utsatte kamper fra Serie A, norsk håndball og omkampen i fjerde runde av FA-cupen mellom Wigan og Bolton.

Tirsdagens to Champions League-kamper ga en klar indikasjon på at favorittene blir underbetalt. Milan tapte fortjent hjemme mot Tottenham til sørgelig lav hjemmeodds og Valencia sviktet som minst like stor favoritt hjemme mot Schalke 04.

Arsenal og Barcelona møttes som kjent i kvartfinalen i fjorårets Champions League. Og spesielt kampen på Emirates ble en feiende flott fotballkamp, der Barcelona spilte en gnistrende førsteomgang. BArcelona kunne faktisk ledet 5-0 til pause. Det endte tilslutt 2-2, men Barcelona moste som kjent Arsenal i returkampen (4-1). I 2006 møttes for øvrig lagene i finalen i Champions League, sluttresultat den gang: 2-1 til Barcelona.

Samir Nasri er gledelig nok for hjemmelaget friskmeldt til onsdagens kamp, Arsenals kanskje beste spiller denne sesongen, men han figurerer foreløpig ikke i de sannsynlige lagoppstillingene vi har sporet opp, i den grad vi skal stole helt på dem. Bacary Sagna er suspendert, mens Abou Diaby igjen er tvilsom. Sannsynlig lagoppstilling: Szczesny, Eboue, Koscielny, Djorou, Clichy, Fabregas, Song, Walcott, Wilshere, Arshavin, van Persie

For Barcelona er forsvarskjempen Carles Puyol ute, og dermed flyttes franskmannen Eric Abidal inni midtforsvaret sammen med Pique. Abidal har forresten hatt en strålende sesong, og er kanskje den aller største positive overraskelsen hos katalanerne. Fremover er alle artistene på plass, og selv om Barcelona skuffet litt med 1-1 borte mot Sporting Gijon i helgen, må det tas med at laget ikke stilte med toppet førsteellever der. Mascherano startet i den kampen blant annet, og gjorde påny en svak kamp. I kveld er det gyldne triangel tilbake (Xavi, Busquets og Iniesta). Sannsynlig lagoppstilling: Valdes, Alves, Pique, Abidal, Maxwell, Xavi, Busquets, Iniesta, Pedro, Villa, Messi

Barcelona spiller mye uavgjort på bortebane i Champions League, og vil nok være mer enn tilfreds med uavgjort i London i kveld. Og som alltid er uavgjort godt betalt i forhold til de andre utfallene. Vanskelig kamp å vurdere dette, men vi synes 3,30 for at det ikke blir en vinner i London i kveld er grei betaling. Vi setter 100 kroner på gjentagelse av fjorårets kvartfinalekamp.

Spilleforslag 2 onsdag:
Kamp 27 Arsenal - Barcelona 3,95 3,30 1,80
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere