RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Arsenal tapte for Hangeland

Sist oppdatert:
Brede Hangeland ble matchvinner da Arsenal tapte - les alt om Premier League her!

Den ferske landslagskapteinen til Norge tuppet inn kampens eneste mål da Fulham sikret sesongens første poeng med en overraskende 1-0-seier over Arsenal.

John Carew scoret i sesongåpningen og fulgte opp med nok et mål for Aston Villa i andre runde. Likevel måtte Villa forlate Britannia Stadium uten poeng.

Nyopprykkede Stoke tok ledelsen tre ganger og Villa klarte bare å utligne to. Resultatet ble med andre ord 3-2.

Liverpool slet tungt mot Middlesbrough hjemme på Anfield, hvor innbytter Mido scoret med et flott langskudd og ga Boro ledelsen 20 minutter før slutt. Jamie Carragher utlignet med et heldig skudd, mens Steven Gerrard avgjorde kampen til Liverpools fordel og sikret hjemmelaget tre litt heldige poeng.

Les mer her: Gerrard reddet Liverpool

Djibril Cisse kom inn fra innbytterbenken og ble matchvinner da Roy Keanes Sunderland vant 2-1 over Tottenham på White Hart Lane.

Spurs har dermed fått den verst tenkelige starten på sesongen, men londonlaget må kanskje regne med å bruke litt tid på å få lagmaskineriet til å fremstå som velsmurt.

Les også: Vill Cisse-jubel

Cisse, som først fredag ble klar for det nordengelske laget, spilte tidligere i Liverpool og bør bli en solid forsterkning for Sunderland.

En annen spiss med fortid i Liverpool ble også matchvinner lørdag ettermiddag.

Michael Owen scoret nemlig kampens eneste mål da Newcastle vant 1-0 over Bolton. Den skadeforfulgte spissen er tiltenkt en sentral rolle i Kevin Keegans lag. Newcastle har fått en god start på sesongen og står med fire poeng etter lørdagens seier og 1-1-resultatet mot Manchester United i første runde.

Morten Gamst Pedersen og Blackburn måtte nøye seg med 1-1 mot nyopprykkede Hull, som står uten tap etter sine to første kamper noensinne på engelsk toppnivå.

Det er naturligvis skuffende for Blackburn, men det kunne gått verre. Ricardo Fuller var nemlig nær ved å avgjøre kampen etter at Brad Friedel rotet seg bort i en utrusning.

Everton har ikke forsterket laget i sommer, men noen krise er det ikke på Goodison Park. Leon Osman og Yakubu bidro med hvert sitt mål i 2-1-seieren over WBA.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere