Arsenal er ikke mer enn tre poeng bak ligaleder Chelsea og er klare for utslagsrundene i mesterligaen. Likevel er ikke en av nøkkelspillerne særlig optimistisk med hensyn til at klubbens premieskap får påfyll i 2010.

Arsjavin er bekymret for klubbens nærmest evigvarende skadeliste – og tror rett og sett den kommer til å ødelegge en mulig suksessesong.

- Min største drøm er å vinne en tittel med klubben min. Det beste hadde vært ligaen eller mesterligaen. Men for å klare det trenger vi et mirakel – og det er å spille med vårt beste mannskap, sier Arsjavin til storavisen The Mirror – og tilføyer:

- Det tror jeg ikke vi har gjort en eneste gang denne sesongen.

Må spille
Selv har han vært nødt til å bekle rollen som midtspiss en rekke ganger denne sesongen – som følge av alle skadeproblemene. Og de siste ukene har russeren selv slitt med en skade, men likevel spilt kamper.

- Selv om høyrefoten gjør mindre vondt enn tidligere, prøver jeg fortsatt å unngå å sparke ballen med den på trening, sier Arsjavin.

- Situasjonen vår gjør det nødvendig å spille, selv om du bare har én frisk fot, tilføyer han.

I øyeblikket står bade Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Gael Clichy, Johan Djourou og kaptein Cesc Fabregas på skadelisten. For å nevne noen.

Mot Everton lørdag ble i tillegg brasilianske Denilson båret av banen – etter å ha falt sammen i smerter. Midtbanespilleren var nylig tilbake fra skade, men må nå beregne mer tid i ro.

Tror ikke på nye
Det har vært spekulert i at Arsenal vil benytte overgangsvinduet i januar til å forsterke stallen – for å bøte på alle skadene. Bordeaux's Marouane Chamakh, Toulouse-spiller Andre-Pierre Gignac og West Hams Carlton Cole er nevnt som mulige nye menn inn på Emirates.

Arsjavin tror imidlertid ikke mange nye fjes etter nyttår.

- Jeg har på følelsen at Arsenal ikke kommer til å kjøpe noen nye spillere i vintervinduet. Skjer det, blir det i siste øyeblikk, sier han. (ANB)