RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: AP/SCANPIX)

Arsenal ute av gulldansen

Sist oppdatert:
Klarte ikke å slå Liverpool og slukket sannsynligvis gullhåpet i Premier League.

Arsenal – Liverpool: 1-1

– Arsenal kan gi opp håpet om å vinne Premier League dersom vi taper mot Liverpool lørdag, sa Arsenal-manager Arséne Wenger ifølge Reuters på fredag.

Seier ble det heller ikke og da spørs det om ikke Liverpool får besøk av et meget aggressivt Arsenal-lag til ukens returoppgjør i Champions League. Europacupen er London-lagets siste mulighet for å vinne noe denne sesongen.

Kampene mellom Liverpool og Arsenal er av den spennende sorten. Onsdag møttes de to til kvartfinale i Champions League, og dette oppgjøret endte 1-1.

Lørdag møttes de igjen, denne gangen i Premier League. Og også denne gangen endte oppgjøret 1-1.

Liverpool best i begynnelsen
Og det var Liverpool som begynte kampen best. I store deler av første omgang var det gjestene som styrte kampen og kom til flere store sjanser.

Etter 42 minutter tok Liverpool ledelsen på Emirates Stadium. Peter Crouch knallet til og satte ballen sikkert ned i hjørnet.

John Arne Riise fikk tillit fra start i oppgjøret og var nær ved å score allerede etter 18 minutter. Da ble han spilt igjennom av Peter Crouch. Dessverre for Riise fikk han ballen på feil fot, og skuddet gikk en drøy meter over tverrliggeren.

Arsenal svarte
Arsenal kom mer med etter hvert og hadde en kjempesjanse etter 35 minutter. Walcott spilte gjennom Nicklas Bendtner som var alene med Reina. Men avslutningen ble for dårlig, midt på Reina.

Bendtner gjorde det imidlertid godt igjen fem minutter ut i andre omgang. Han fikk stå totalt umarkert og heade ballen utakbart i hjørnet for Reina, og sørget for utligning for Arsenal.

Sterkt press mot slutten
Resultatet sto seg ut kampen, men begge lag hadde flere muligheter til å ta ledelsen, og de siste fem minuttene svingte kampen voldsomt.

Begge lag jaget utligning og det ble høyt tempo og store rom å spille ball på. Ingen klarte imidlertid å få ballen i nettet. Dermed har de to siste oppgjørene lagene imellom endt uavgjort.

Men allerede om få dager får de to nok en mulighet til å vise hvem som er best. De to lagene møter hverandre igjen på tirsdag, til returoppgjør i Champions League.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere