Arsenal vil forsvare Campbell

Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO/PA/REBECCA NADEN

Arsenal-ledelsen er mildt sagt forbannet på Det engelske fotballforbundet (FA) etter at de bestemte at Sol Campbell skal etterforskes for å ha sparket Eric Djemba-Djemba i baken under Community Shields-kampen forrige søndag.

20.08.03 10:01

Manchester Uniteds nykommer taklet Sol Campbell stygt i Community Shields-kampen som innleder den engelske sesongen. Landslagsstopperen svarte med et spark i baken på kameruneren bak dommer Steve Bennetts rygg.

FA har valgt å etterforske Campbell på grunn av episoden og Arsenal kan risikere at han blir utestengt i tre kamper.

Det har fått ledelsen på Highbury til å reagere.

- Vi har forlangt en personlig høring, hvor Sol vil bli ettertrykkelig forsvart. Det er unødvendig å si at klubben finner denne tiltalen vanskelig å akseptere - spesielt med tanke på Eric Djemba-Djembas takling på Sol, skriver klubben i en pressemelding.

Campbell fikk en stygg smell i taklingen og var usikker helt frem til kampstart i lørdagens ligaåpning mot Everton. En kamp Campbell fikk se det røde kortet etter å ha taklet Thomas Gravesen som bakerste mann. For den forseelsen blir han utestengt i en kamp.

- Det virker som om noen vil ha ham ute til mai, raser manager Arsene Wenger.

- For meg ser det ut som om noen er etter ham og jeg kunne godt tenke meg å vite hvorfor. Dersom han blir utestengt blir dette en farse. Han skulle ikke ha reagert etter Djemba-Djembas overfall, men på grunn av taklingen kunne han ikke gå på to dager. Det er ikke rettferdig dersom Sol blir straffet. Jeg har snakket med ham og han lurer på hvorfor alle er etter ham, sier Wenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.