*Nettavisen* Sport.

Arsenals supertalent: - Jeg vil bli som ham

Foto: Chris Brunskill / Getty / All Over Press

Mener Steven Gerrard er unge midtbanespilleres store idol.

18.01.13 10:34

Jack Wilshere begynner for alvor å finne tilbake til storformen, og nådde trolig sin foreløpige formtopp i FA Cup-kampen mot Swansea.

Fire minutter før full tid kronet han opptredenen med å score kampens eneste mål på et flott langskudd, noe som igjen satte fart i sammenligningene med en annen som har hatt en tendens til å dukke opp og avgjøre fotballkamper på vitale tidspunkt.

- Jeg husker Steven Gerrard scoret et lignende mål i FA Cup-finalen mot West Ham for noen år siden, og noe av det samme i en Champions League-kamp mot Olympiacos, sier Jack Wilshere ifølge Sky Sports.

Hjertet
- Han er virkelig en stor spiller, men jeg vil ikke si at vi er helt like - langpasningene hans er bedre enn mine, fortsetter Arsenals nummer ti.

Wilshere signerte nylig en langtidskontrakt med Emirates-klubben og har tidligere uttalt at han vil bli i Nord-London resten av karrieren. Akkurat slik Steven Gerrard gang på gang har forpliktet seg til Liverpool, til tross for en liten sommerflørt med Chelsea.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Gerrard har vært hjertet i Liverpool i så mange år, og han er en stor rollemodell for meg. Hvis jeg blir i nærheten av like god som ham og kan drive laget mitt fremover på samme måte, skal jeg være veldig fornøyd, forteller Wilshere og fortsetter:

- Da jeg var liten, var han en av de jeg så opp til, mye på grunn av hans mange landskamper. Jeg tror alle unge midtbanespillere ser opp til ham og prøver å gjøre ting på samme måte.

Lover mer
En skadet Jack Wilshere mistet hele 2011/12-sesongen, på et tidspunkt da han var i ferd med å slå ordentlig igjennom i engelsk og europeisk fotball.

Det har gjort «Super-Jack» om mulig enda mer innstilt på å nå nye høyder.

- Jeg mistet et år med fotball, noe som naturligvis er tøft, hovedsakelig fordi jeg var en ung spiller i ferd med å slå i gjennom.

Sjekk siste nytt fra Premier League her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1ocremf3yq2tw1qdhe2af0wbww', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1ocremf3yq2tw1qdhe2af0wbww', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.