*Nettavisen* Sport.

Arsjavin forhandler med Arsenal

Foto: AFP/SCANPIX

Russeren kan bli klar for storklubben om få dager.

15.01.09 15:40

Arsenal er for tiden uten tre av sine faste midtbanespillere og utenfor de fire øverste plassene på tabellen som gir mulighet for mesterligaspill til høsten.

Spekulasjonene om en overgang for Arsjavin har pågått i flere uker, men Wenger har nektet å kommentere saken. Nå kommer bekreftelsen Arsenal-fansen har ventet på.

På spørsmål fra Sky Sports om manageren tror Arsenal kommer til enighet med Zenit St. Petersburg i løpet av kort tid, svarer han:

– Jeg er veldig håpefull. Om noen dager? Ja, fordi overgangsvinduet stenger. Vi snakker om dager. Men om det ikke skjer, så skjer det ikke. Vi vil fortsette å utvikle oss, og fokusere på dem vi har her, sier Wenger ifølge Sky Sports.

Arsenal skal etter rapportene være villig til å betale 12 millioner pund – eller rundt 126 millioner norske kroner – for den russiske midtbanespilleren. Zenit tidligere har forlangt i underkant av 200 millioner. Det har også vært spekulert i at Arsjavin selv er villig til å betale Zenit snaue 50 millioner kroner i tillegg til Arsenals bud for å bli løst fra kontrakten.

(ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.