Andrej Arsjavin ble hentet til Arsenal fra Zenit St. Petersburg i 2009, etter blant annet å ha imponert stort for det russiske landslaget.

Den offensive spilleren viste seg også fort som en verdifull signering for londonklubben og i den første halvsesongen ble det seks ligamål på tolv kamper.

- Burde være bedre
I 2009/2010-sesongen fortsatte russeren å gjøre sine ting bra for Arsenal og endte opp med 10 ligamål på 30 kamper. Men så begynte det å halte litt.

Forrige sesong slet 30-åringen med å finne tilbake godfølelsen og heller ikke denne sesongen har russeren vist kvaliteter av godt gammelt merke.

Fansen og såkalte eksperter har lagt merke til at det ikke er den samme gløden rundt Arsjavin som tidligere og spilleren selv er enig.

- Det er en selvfølge at Arsenal burde vente bedre spill fra meg. De burde vente driblinger, mål og utrolige pasninger, sier han til Arsenal Player.

- For å være ærlig, så venter jeg også dette av meg selv. Men tro meg, jeg gjør alt jeg kan for å komme tilbake i form, sier russeren.

- Må bare gi alt
Arsenal har åpnet denne sesongen under pari og londonklubben har kun kapret sju poeng på de sju første kampene. Dette holder til en 15.-plass.

Nå håper Arsjavin at han kan heve sitt eget nivå i de kommende kampene og hjelpe Arsenal oppover på tabellen.

- Jeg må bare gi alt jeg kan ute på banen. Jeg ønsker å score flere mål og hjelpe klubben til å vinne titler, sier 30-åringen.

HTML EMBED