Middlesbrough ga Tottenham et kort og kontant nei da klubben ønsket å kjøpe Stewart Downing. Nå går trolig Spurs' drømmer om Zenit St. Petersburg-stjernen Andrej Arsjavin også opp i røyk.

For Arsjavin ser ut til å være på god vei til å flytte til England, men det er i så fall Arsenal som får nyte godt av hans evner på banen. Zenit har nemlig bekreftet overfor Sky Sports at de er i samtaler med Arsenal om et salg av Arsjavin.

Uenighet om pris
Allerede etter sommerens fotball-EM begynte overgangsspekulasjonene å gå, men den gang var det Tottenham, samt Barcelona og Real Madrid han ble linket til.

Nå ser det derimot til å gå Arsenals vei, forutsatt at partene kommer til enighet når det gjelder prislappen. Etter det Sky Sports erfarer skal nemlig Zenit kreve 20 millioner pund for spilleren, noe den engelske klubben mener er for mye.

Men uenigheter til tross, Zenit er sikre på at Arsjavin går til Arsenal i løpet av de nærmeste ukene. Det har Zenit-trener Dick Advocaat innfunnet seg med.

- Kan spille for alle
- Jeg er klar over at Arsenal er interesserte, men jeg vet ikke mer enn det. Jeg forventer uansett at Arsjavin kommer til å forlate Zenit, sier Advocaat.

- Han er en toppspiller og han kan spille for hvilket som helst av topplagene i England - Arsenal, Manchester United, Chelsea eller Liverpool.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).