RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årslønn: 150 millioner kroner

Foto: Gustau Nacarino (Reuters)
Er dette tilbudet for godt til å si nei til?

Med suksessen Josep Guardiola har oppnådd som Barcelona-trener, er det ingen tvil om at han er en ettertraktet mann i fotballverden.

Riktignok har Real Madrid et forsprang på katalonierne i spanske serien, med ti poeng som skiller de to lagene etter 23 spilte serierunder, men Guardiolas merittliste sier sitt:

Tre ligamesterskap på rad, et cupgull, to Champions League-triumfer og to ganger verdensmester for klubblag er bare noe av det Guardiola har oppnådd i løpet av snart fire sesonger hos Barcelona.

Har penger fra Eto'o-salg
Mange tror at Guardiola ender opp som det spanske landslagets neste trener, men Inter-president Massimo Moratti vil det annerledes.

Ifølge den spanske sportsavisen Marca vil Moratti nemlig bla opp 20 millioner euro - eller 150 millioner norske kroner - i året for å få suksesstreneren til San Siro.

Inter, som vant Champions League så sent som i 2010, sliter i den hjemlige ligaen, og ligger for øyeblikket på en sjuendeplass i Serie A.

Rivalene fra AC Milan er hele 14 poeng foran på tabelltopp, og trener Claudio Ranieri er under hardt press etter flere tap.

Inter mottok 25 millioner euro da Samuel Eto'o ble solgt til russiske Anzji Makhatsjkala i august i fjor, og president Moratti skal være villig til å bruke mye av fortjenesten på å la Guardiola føre laget til nye høyder.

Snakker ikke med noen
Guardiola selv er imidlertid ikke lett å overtale.

Spanjolen vil først og fremst gi Barcelona svar på om han fortsetter på Camp Nou eller ikke, og har gitt sin representant José Maria Orobitg beskjed om ikke å snakke med noen i løpet av denne prosessen.

Dessuten har Guardiola uttalt at det kan være aktuelt med et friår fra fotballen dersom han drar fra trenerstolen i Barcelona.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere