Gå til sidens hovedinnhold

Årvoll burde vunnet

Årvoll var ineffektive mot serielederen.

Årvoll: Serieleder Grüner ble utspilt før pause på kunstgresset. Årvoll kjørte kampen, og burde fått flere scoringer enn Johannes Fjøses fulltreffer etter 28 minutter. Ballen gikk hurtig fra spiller til spiller, men avslutningene ble for dårlig.
I 1.omgang spilte vi veldig bra. Da burde vi punktert kampen og ledet med totre mål, sier Årvolls trener Glenn Andersen.
Det er vanskelig å være uenig. Årvoll spilte som en serieleder. Så er da Andersen klar over kvalitetene som bor i laget.
- Årvoll på sitt beste er bedre enn Grüner på sitt beste. Jeg skal ikke skylde på noe. Vi har hatt utrolig mange skader denne sesongen. Det har ført til at vi har fått brukt mange juniorer. Men det svekker laget at nøkkelspillere er ute.

Utlignet på straffe

Tre minutter ut i 2. omgang utlignet Grüner på straffespark ved Håvard Gaare. 11 ble også sluttresultatet.
Straffesparket var litt surt. Kampen ble jevnere etter pause. Vi har mange langtidsskadete spillere, og sliter litt med den fysiske formen.
To runder før slutt ligger Årvoll som nummer fire på tabellen.
Hva er målsettingen for laget?
Det er å bli best mulig med mange, nye unge spillere. Vi har nådd langt med de unge. Åtte har debutert med A-laget i år.
Samtidig ønsker Årvoll å avgi spillere til Groruddalen BK.
Slik kan de unge spillerne bli bedre og få prøve seg på et høyere nivå, mener Andersen.
Men Årvoll ønsker å gjøre det så bra som mulig i 3. divisjon.
Er vi gode nok rykker vi opp, selv om det er en økonomisk utfordring for småklubber som både Årvoll, Grei og Grorud å spille i 2. divisjon.

Lavere nivå

Før årets sesong ble 3. divisjonsavdelingene i Oslo gjort om. Det har ikke ført til noen nivåheving, for å si det pent.
Jeg er skuffet over nivået. Det sier litt at Grüner sannsynligvis skal spille kvalik. Samtidig er det fortjent at de vinner avdelingen.
Andersen har trent flere 2. og 3. divisjonsklubber de siste sesongene.
Det er mange år siden jeg trente et 3. divisjonslag sist. Jeg synes nivået var høyere den gang enn det er nå. Jeg tror det ville vært en fordel for både de beste oslolagene og romerikslagene om avdelingene hadde blitt blandet.
Årvoll på sitt beste er bedre enn Grüner på sitt beste
Glenn Andersen

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte