*Nettavisen* Sport.

AS: Mohamed Salah vil forlate Liverpool etter konflikt med Klopp

KLOPP OG SALAH: Ifølge spanske aviser skal forholdet mellom Klopp og Salah ha surnet.

KLOPP OG SALAH: Ifølge spanske aviser skal forholdet mellom Klopp og Salah ha surnet. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Den spanske avisen AS rapporterer at Salah vil forlate Liverpool etter å ha havnet på kant med manager Jurgen Klopp, men nå slår agenten tilbake.

17.04.19 18:53

Samme dag som Liverpool skal ut i en viktig kvartfinale i Champions League kan Liverpool-fansen lese sjokkartede nyheter fra spanske aviser.

Agenten uttaler seg

Den svenske avisen Expressen gjengir onsdag rapporter fra den spanske avisen AS om at Salah og Klopp skal ha hatt «sterke diskusjoner» den siste tiden og at dette er grunnlaget for at egypteren vil forlate Merseyside-klubben til sommeren.

AS skriver ifølge Expressen videre at Salah ville gå ut med sitt ønske om en overgang nå, men at klubbens eiere lyktes med å overtale sin egyptiske juvel om å ikke gå ut med sine ønsker offentlig på det nåværende tidspunkt.

Nå slår agenten til spilleren tilbake mot påstandene fra den spanske avisen.

Ettersom avisen heter AS, smeller agenten til med et aldri så lite ordspill, og antyder langt på vei at dette bare er tull fra den spanske avisen.

Ifølge The Mirror har også Liverpool avfeid saken, og skal ha uttalt at de fant det hele latterlig.

- Noe som skurrer

Petter Veland er blant de som kjenner de spanske journalistene best, og påpeker til Nettavisen at journalisten som førte saken har gode kilder inn mot Jorge Mendes sine klienter, men der finner vi ikke Mohamed Salah.

- Det var noe med hele timingen på denne saken som skurrer. Kanskje er det feilinformasjon eller noe som har blitt misoppfattet, sier Veland til Nettavisen og legger til:

- Jeg synes det er litt rart at en spansk journalist i AS skal få denne informasjonen før journalistene som i England som til daglig følger Liverpool tett.

Onsdag kveld møter Liverpool mot Porto i kampen om semifinale i Champions League. Liverpool går inn i oppgjøret i Porto med en 2-0-ledelse fra Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.