Gå til sidens hovedinnhold

Assist for Thoresen i KHL

Mens Jonas Holøs' lag røk på forsmedelig tap.

Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg vant 4-3 etter straffeslag i KHL-kampen mot Dinamo Riga lørdag.

Viktor Tikhonov ble den store helten etter at han slo inn utligningsmålet 49 sekunder før slutt og deretter avgjorde straffeslagkonkurransen, men Thoresen var involvert i to av hjemmelagets mål.

Han fikk assist på 2-0-scoringen i første periode. Nordmannen førte pucken i rundvantet og passet til Tikhonov, som kunne avslutte fra kort hold. Keeper ga retur ut til siden, og Tony Mårtensson scoret fra nesten død vinkel.

Gjestene fra Latvia vendte kampen med en redusering i 1. periode, utligning i midtperioden og ledermål 2.29 minutter før slutt i 3. periode.

Mot slutten tok SKA ut keeper, og det betalte seg da Tikhonov sendte en ispuck i mål forbi en dekket Jakub Sedlacek. Pucken gled forbi to Dinamo-spillere og mellom beina på Thoresen, som forstyrret foran mål.

Thoresen var ikke blant de tre straffeskytterne for SKA. Tikhonov var den eneste som fikk pucken i mål, og dermed henger SKA med Dinamo Moskva i toppen i KHLs vestre halvdel.

Thoresen spilte 18.41 minutter og hadde fire skudd på mål. SKA St. Petersburg vant skuddstatistikken 45-20 og tok en fortjent seier.

Sjekk kampfakta fra KHL her(ekstern lenke)

Like god var ikke dagen for Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslavl. Holøs spilte 21.59 minutter og hadde to skudd på mål, men Lev Praha vant 2-0 etter å ha dominert kampen og vunnet skuddstatistikken 41-17.

Lokomotiv er på feil side av sluttspillstreken med noen poengs margin.

Kommentarer til denne saken