Leopard-Trek har, ifølge eget utsagn, hentet de beste rytterne og de gjeldende sponsorene fra RadioShack-laget.

Dermed blir laget hetende RadioShack-Nissan-Trek neste år, og det ser på papiret ut som laget har et fryktinngytende mannskap på gang.

Les også: Contadors skrekkscenario

Allerede før fusjonen var et faktum uttalte Alberto Contador:

- Jeg grøsser bare ved tanken.

- Leopard og RadioShack er for tiden de to sterkeste lagene, og dersom de forener krefter, vil det være umulig for meg å vinne en Grand Tour.

Specialized døråpner?
Så hva skal egentlig Bjarne Riis gjøre for å yte superlaget motstand neste år? Svare med samme mynt, ifølge nederlandske De Telegraaf.

Les hele artikkelen i De Telegraaf her!

Avisen spekulerer i at avtalen både Astana og Saxo Bank har med utstyrsleverandøren Specialized, kan åpne opp for en ny gigantfusjon i sykkelverdenen.

Leopard og RadioShack delte som kjent Trek som sykkelleverandør før de to lagene ble til ett.

Avisen skriver at en sammenslåing vil gi Contador styrken til å motstå Johan Bruyneels nye maktsentrum. Det skal også ha funnet sted innledende samtaler i forbindelse med årets Tour de France.

Negativ respons i Danmark
Pressetalsmannen i Saxo Bank avfeier spekulasjonene overfor nettstedet sporten.dk:

- Vi har ingen aktuelle planer om en fusjon med et annet lag. Ryktene som kobler oss opp mot Astana, vil jeg ikke kommentere, sier Anders Damsgaard til nettstedet og sier med det omtrent det sammen som Leopard-Trek gjorde før fusjonen ble en realitet.

Det var for øvrig den franske sportsavisen L'Équipe som omtalte ryktene først. Det skjedde allerede i forkant av årets Tour de France.

Hva med dere lesere? Har dere noe tro på Team Astana Bank?