RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aston Villa gjør som Barcelona

Sist oppdatert:
Aston Villa vil bytte ut sponsoren med gratisreklame.

Barcelona har lenge spilt med en Unicef-logo på draktene sine i stedet for en sponsorlogo og nå vil den engelske toppdivisjonsklubben Aston Villa gjøre det samme.

Villa kommer fra og med neste sesong til å reklamere for Acoms barnesykehus gratis, etter at klubben i samråd med klubbens manager Martin O'Neill og klubbens eier Randy Lerner skal ha takket nei til en rekke lukrative sponsortilbud.

Birmingham-klubben håper at denne nye avtalen vil gi klubben sjansen til å gi noe tilbake til lokalsamfunnet som har støttet dem i tykt og tynt i så mange år.

- Det er sant at spilletrøyene er en god mulighet til å tjene penger for oss, men det er enda viktigere at de representerer fansen og dette er vår måte å gi noe tilbake til dem, sier klubbtalsmann Duncan Riddle til Sky Sports.

Richard Scudamore i Premier League-styret er også svært positiv til Villas initiativ.

- All ære til Aston Villa for å være den første toppserieklubben som velger å bruke drakta til å fremme sitt samarbeid med en veldedig organisasjon.

- Jeg er sikker på at Acoms samarbeid med Villa vil være en glimrende mulighet for å få oppmerksomhet rundt og skaffe penger til det fantastiske arbeidet de gjør for barn, Scudamore.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere