RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aston Villa i klar bedring

Foto: Nick Potts / PA
Sist oppdatert:
Med Darren Bent på plass ble Villa et vinnende lag, og nå står Fulham for tur. Her er dagens første oddstips.

Det er veldig mye spennende på langoddsen i dag. Det tilbys langrennsobjekter allerede fra klokken 09.30, før fotballen tar over utover dagen. Det spilles også ishockey, og i dag er det mange gode kandidater til spill.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Manchester United fester grepet

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

V75 Drammen: Håkon spiller Dombås-ekspressen

Lesertips: Lesernes V75-tips

Vi ser på den engelske fotballen først, og foreslår en Premier League-dobbel og en Championship-dobbel. Senere i dag kommer vi med ytterligere ett oddstips.

Newcastle - Arsenal
Newcastle åpnet året med 1-0 over Wigan og 5-0 over West Ham, men siden har det blitt 0-2-2, inkludert cup-exit mot Stevenage. Å selge en nøkkelspiller som Andy Carroll kan umulig føre til flere poeng i tiden fremover, og man må spørre seg hvem som skal score de nødvendige målene. Newcastle ligger på 10. plass og har 4-4-4 på hjemmebane.

Tiote er tilbake etter suspensjon, Ameobi er ute med skade. Manager Alan Pardew har usikkerhet rundt forsvarsspiller Coloccini, som eventuelt erstattes av tidligere Arsenal-spiller Campbell. Ryan Taylor, Steven Taylor, Gosling, Smith og Ben Arfa er definitivt ute.

Troppen: Harper, Krul, Simpson, Perch, Ferguson, Enrique, Coloccini, Williamson, Campbell, Tiote, Barton, Nolan, Gutierrez, Guthrie, Vuckic, Richardson, Lovenkrands, Best, Ranger.

Arsenal er Premier Leagues beste bortelag og de er i form. London-klubben har seks strake seire, alle turneringer medregnet. Sist på det 2-1 mot Everton på eget gress.

Midtbanespiller Song, Denilson og Nasri er ute, mens Walcott ser ut til å bli klar etter en liten ankelskade. Squillaci er tilbake etter suspensjon. Ute på lengre sikt er Vermaelen og målvakten Fabianski.

Dagens tropp: Szczesny, Clichy, Djourou, Koscielny, Sagna, Wilshere, Diaby, Fabregas, Walcott, Rosicky, van Persie, Almunia, Chamakh, Bendtner, Arshavin, Eboue, Gibbs, Squillaci.

Innbyrdes oppgjør:

27.10.2010 Newcastle - Arsenal 0 - 4
21.03.2009 Newcastle - Arsenal 1 - 3
05.12.2007 Newcastle - Arsenal 1 - 1
09.04.2007 Newcastle - Arsenal 0 - 0
10.12.2005 Newcastle - Arsenal 1 - 0

Newcastle vant 1-0 på Emirates i november, da var det nettopp Andy Carroll som bikket kampen i Newcastles favør og scoret det avgjørende målet. Newcastle ser mindre slagkraftig ut nå enn da. Ligaens beste bortelag møter Newcastle på et gunstig tidspunkt, og får trolig revansje for tapet i det omvendte møtet. 1,55 på Arsenal spilles. Objektet kan spilles alene, vi bruker det i en dobbel.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Aston Villa - Fulham
Det tok ett minutt før Villa fikk et baklengsmål borte mot Manchester United på tirsdag. De kom aldri helt på høyde med United og tapte 1-3 etter mål av Darren Bent, nysigneringen fra Sunderland. Å få på plass en spiller som Bent, som scorer mål i nesten alle kamper, må være noe av det lureste man har foretatt seg på Villa Park på lenge. Før tapet på Old Trafford hadde Villa 4-1-0, alle turneringer medregnet, og formen er god.

Nykommer fra Borussia Mönchengladbach, Michael Bradley, er med i troppen. Downing er frisk etter skade, og eneste fravær skal være Luke Young.

Troppen: Friedel, Walker, Dunne, Collins, Clark, Albrighton, Petrov, Makoun, Bradley, Downing, A Young, Bent, Heskey, Agbonlahor, Reo-Coker, Marshall, Pires, Delfouneso, Cuellar, Bannan.

Fulham har vist meget gode takter den siste tiden. 4-0 over Tottenham i cupen ble fulgt opp av 1-0 mot Newcastle på onsdag. Dette gir 5-1-1 på de syv siste, men man er klart best hjemme på Craven Cottage, da alle fem seire er tatt der, mens det ble 1-1 borte mot Wigan og tap i Liverpool. Fulham har nå 1-6-5 på bortebane, og kun 9 mål er scoret.

Etuhu mister dagens kamp, og Zamora og Senderos har fortsatt noen uker igjen før de kan spille. Nylig innlånte Gudjohnsen kan være aktuell i dag.

Troppen: Schwarzer, Stockdale, Pantsil, Hangeland, Hughes, Baird, Briggs, Davies, Riise, Murphy, Sidwell, Duff, Dempsey, Gudjohnsen, Kakuta, Kamara, Gera, Dembele, Salcido, Greening, Johnson, Halliche.

Innbyrdes oppgjør på Villa Park:

30.08.2009 Aston Villa - Fulham 2 - 0
29.11.2008 Aston Villa - Fulham 0 - 0
25.08.2007 Aston Villa - Fulham 2 - 1
21.10.2006 Aston Villa - Fulham 1 - 1
25.03.2006 Aston Villa - Fulham 0 - 0

Fulham har stilt sitt beste mannskap både i cup og serie den siste tiden, og kanskje begynner et par av de faste å merke det tette kampprogrammet. Vi tror Aston Villa med Darren Bent i spissen skal ha meget gode sjanser til en ny hjemmeseier. Hjemmelagets form er så god at uavgjortspesialisten Fulham trolig kommer til kort. Hjemmeseier til 1,80 er godt nok for oss. Dette objektet kan også spilles alene, men vi får en dobbel til 2,79 og setter 100 kronerpå denne. Spillefristen er klokken 15.55.

41. Newcastle - Arsenal 4,65 3,45 1,55
49. Aston Villa - Fulham 1,80 3,20 3,55

Total odds 2,79

Klikk her for å levere dette spillet

Scunthorpe - Hull
Scunthorpe ligger stødig forankret på nedrykksplass i The Championship. På hjemmebane har de 1-3-8 og målforskjell 9-21. Dette er i særklasse svakest i ligaen. På de 12 siste kampene har man 1-1-10, og poeng er tatt kun mot Burnley, både borte og hjemme. Scunthorpe er rammet av skader og de har ikke scoret mål siden 1-5 cuptapet for Everton for en måned siden.

Manager Ian Baraclough har nok en gang problemer med mannskapet, og det passer dårlig foran møtet med rivalen fra nabobyen Hull. Forsvarsspiller Mirfin er ute, trolig også den andre midtstopperen Raynes. Målvakt Murphy sliter fortsatt med en ankelskade. På midtbanen er Ibrahim suspendert, og fra før er midtbanespillerne O'Connor og Thompson ute med skader. Man regner med å bruke Nelson i forsvaret, for første gang, etter at låneavtalen med Norwich gikk i orden.

Hull ligger midt på tabellen og har 4-6-4 på bortebane. Forrige bortekamp endte 1-1 i Reading, og før det klarte man 3-2 seier både i Portsmouth og mot Sheffield United. Formen er god. Det er usikkerhet rundt forsvarsspiller Rosenior og midtbanespiller Harper, mens Solano returnerer i forsvaret. Fra før er spissen Folan, målvakten Mannone og vingen Garcia ute.

Hull vant 2-1 på Glanford Park sist de var her, i 2007. De tapte denne sesongens omvendte oppgjør 0-1, og har noe å hevne i dag. 2,20 i odds på et bortelag i brukbar form mot et hjemmelag som har vunnet én hjemmekamp på tolv forsøk og er i tragisk form og rammet av skader, klarer vi ikke motstå. Dette objektet må kombineres.

Leicester - Barnsley
Det har gått oppover med Leicester etter at Sven-Göran Eriksson tok over laget. 4-1-0 på de fem siste hjemmekampene i serien er pent. Man har nå 8-4-2 totalt hjemme på Walkers Stadium. Man nærmer seg en plass innenfor play-off, og sesongens uttalte mål er opprykk. Spissen Gallagher er tilbake fra skade, og Chelsea-lånet Aanholt får trolig fornyet tillit i forsvar. Det er ingen skader av betydning og Eriksson har mange muligheter i dag.

Barnsley ligger to poeng bak Leicester. De har 3-3-8 på bortebane. Man tapte 0-2 borte mot Millwall på forrige reise. Før det slo man et redusert Doncaster, men tapte 0-2 i Hull før det. På tirsdag ble det hjemmeseier mot Preston, og formen er brukbar. Kaptein Foster er usikker foran dagens kamp. Potter og McEveley er fortsatt ute, og manager Mark Robins skal ha uttalt at det er en del småskadde spillere i troppen og at flere skal testet opp mot kampstart.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane:

22.08.2009 Leicester City - Barnsley 1 - 0
27.10.2007 Leicester City - Barnsley 2 - 0
16.12.2006 Leicester City - Barnsley 2 - 0
02.05.1998 Leicester City - Barnsley 1 - 0

Her skal det være en viss kvalitetsforskjell på lagene, og vi ser ikke for oss at Barnsley har noe å hente på Walkers i dag. Ikke er de spesielt gode på bortebane og de har ikke lykkes her tidligere. Leicester ser sterke ut og her spiller vi H til 1,45. Dette gir oss en dobbel til 3,19. Vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

65. Scunthorpe - Hull 2,70 2,85 2,20
66. Leicester - Barnsley 1,45 3,45 5,10

Total odds 3,19

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere