RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åtte alpinister til Levi

Oslo (NTB): Norges Skiforbund har tatt ut åtte norske alpinister til slalåmrennene i verdenscupen alpint i finske Levi 10. og 11. november.

To kvinner og seks menn reiser til Nord-Finland, og blant dem er Sebastian Johann Foss Solevåg (21) fra Ålesund, som får sin verdensdebut. Han har blant annet imponert i europacupen og hatt en god sesongoppkjøring.

- Sebastian er «rookie» på laget og er sterk i slalåm. Det er krevende å konkurrere i verdenscupen i slalåm, og vi skal ikke forvente finaleomgang i debuten, men alt er mulig, sier sportssjef Claus Johan Ryste.

Henrik Kristoffersen kjører sitt annet renn i verdenscupen, og flere unggutter får kjøre i Finland. Det gleder sportssjefen.

- Vi ønsker å satse ekstra på slalåm for menn i vinter. Derfor sender vi også seks utøvere til rennet. Vi vil trøkke til litt ekstra og skape et slalåmmiljø som skal prestere på sikt, sier Ryste.

Mona Løseth, som er klubbkamerat med Solevåg i Spjelkavik, er endelig tilbake i verdenscupen etter langvarige skadeproblemer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere