Åtte gule - null mål

Morten Gamst Pedersen og Blackburn klarte ikke å avgjøre knokkelkampen mot Bolton.

14.01.06 21:59

BLACKBURN-BOLTON 0-0: Det ble et knallhardt oppgjør på Ewood Park. Og det var ingen overraskelse, Blackburn og Bolton er kjent som to av de mer tøftspillende lagene i Premier League.

Blackburn er statistisk sett det styggeste laget i årets sesong, mens Bolton også ligger godt på øvre halvdel i antall gule og røde kort.

Kampen startet da også med intense dueller, frispark og aggressive spillere. Etter tretten minutter fikk Boltons Nakata gult kort etter en voldsom duell med hjemmelagets urokråke Robbie Savage.

Bortelagets Fadiga var nestemann i dommerens bok etter en halvtime, og like etter fikk Nakata sitt andre gule. Dermed måtte japaneren ta en svært tidlig dusj.

Det sto 0-0 til pause, men to nye spillere rakk å få se det gule kortet før hvilen.

Lyktes ikke foran mål
Blackburn presset i store perioder i andre omgang, uten å lykkes foran mål. Både Emerton, Kuqi og Dickov hadde store muligheter til å sendte hjemmelaget i ledelsen. Men Boltons ti spillere var heller ikke ueffne. Innbytter Vaz Te skulle bare til å sette ballen i det åpne målet da han var uheldig og falt.

Dermed ble det dommer Mike Riley som ble dagens mann, han rakk å gi ytterligere to spillere det gule kortet før kampen ble avblåst. Men utrolig nok klarte både Robbie Savage og Paul Dickov å unngå å pådra seg dommerens vrede denne kvelden. Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for Blackburn, og var i perioder mye involvert.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.