RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Åtte skadd under Wolves-kamp

Foto: EPA Photo/Scanpix
Sist oppdatert:
Åtte tilskuere ble skadet av fyrverkeri før 1-1-kampen mellom Wolves og Newcastle. På banen var det Alan Shearer som stjal showet.

WOLVES-NEWCASTLE 1-1: Det ble en dramatisk opptakt til kampen på Molineux stadion i dag. Arrangøren skulle sette publikum i feststemning da èn av rakettene skar ut av sin bane, og havnet midt blant hjemmelagets supportere.

En kvinne ble bragt til sykehus med ansiktsskader, mens syv andre ble behandlet for sjokk- og småskader på stedet.

Jevnt
På banen ble det en jevnspilt kamp. Begge lag hadde dominerende perioder og sjanser til å avgjøre. Newcastle var førende i åpningen, og det virket som hjemmelaget jobbet med å riste av seg hendelsene forut for avspark. Gjestenes mannskap produserte tre store målsjanser uten å lykkes med mål.

Da fikk hjemmelaget sin første reelle mulighet. Nathan Blake og Jonathan Woodgate knivet i en løpsduell som Woodgate tilsynelatende hadde kontroll på. Newcastle-keeper Shay Given ruste ut og skapte usikkerhet hos stopperen. Nathan Blake snappet ballen, og plasserte den enkelt i mål. Dette er Blakes første mål i år.

Shearer – igjen
Hvor lenge var Adam i paradis? Åpenbart var det ikke lenge, for kun få minutter etter var virkeligheten en annen. Da dukket midtstoppernes store mareritt, Alan Shearer, opp og forkludret Wolves` håp om et lite pusterom over nedrykksstreken. Backlinja var ikke linjalrett da Shearer rykket og mottok en frekk stikker fra Lua Lua. Sikkert plasserte han ballen i hjørnet fra 15 meters hold. Nå har han dusinet fullt.

- Jeg er frustrert, sier Wolves-manager til Sky Sports. – Vi hadde sjanse på alle tre poengene her i dag. Samtidig er han påpasselig med å skryte av mannskapet sitt. – Guttene bak klarte å holde linja i dag, midtbane og angrep gjorde også jobben sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere