*Nettavisen* Sport.

Attraktive Norge

Ingen kamper er foreløpig klare for Åge Hareide og landslaget. - Men vi vil være attraktive som sparringpartner før EM, tror Dag Vestlund i fotballforbundet.

02.12.03 12:40

Åge Hareide lover at landslaget skal satse offensivt.

HTML EMBED

NFF har ikke avtalt noen kommende landskamper ennå. Det betyr at Åge Hareide ikke aner hvilke motstandere som venter over nyttår.

- Ingen kamper er spikret ennå. Det er vanskelig å gjøre noe som helst før fredagens trekning av gruppene til VM-kvalifiseringen. Alle venter og ser hvem de havner i pulje med, forklarer Dag Vestlund i NFF til TV 2 Nettavisen.

I tillegg er det naturlig at den påtroppende sjefen, altså Åge Hareide, får mer enn ett ord med i laget når motstandere skal finnes.

- Populære
Det er godt håp om at Norge klarer å kapre kamper mot gode og attraktive nasjoner. Med tapet i play-off var Norge ett av de fem landene som kom nærmest en deltagelse i sommerens fotball-EM.

- Derfor har jeg inntrykk av at vi er attraktive før EM som sparringpartner for noen av de 16 som skal delta. Dette snakkes det om jevnlig. Jeg vil tro at vi er blant de mest populære, håper Vestlund.

Frankrike, Nederland eller England på Ullevaal hadde ikke vært å forakte, men det skal mye til for å få de mest populære landene. Etter VM-trekningen i Tyskland fredag vil bildet nok bli adskillig klarere.

Hvilket land vil du helst se Norge spille mot på Ullevaal? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag