Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aune beste norske i kontinentalcupen

Joakim Aune sto for den beste norske plasseringen i kontinentalcuprennene i hopp i Bischofshofen lørdag. Foto: Ole Martin Wold, NTB scanpix
Joakim Aune sto for den beste norske plasseringen i kontinentalcuprennene i hopp i Bischofshofen lørdag. Foto: Ole Martin Wold, NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
En 14.-plass til Joakim Aune var beste norske plassering da det ble avviklet to kontinentalcuprenn i hopp i Bischofshofen lørdag.

På grunn av ugunstig værvarsel ble søndagens renn framskutt og gjennomført lørdag kveld.

Aune ble nummer 14 i det første rennet, som ble vunnet av den østerrikske hjemmefavoritten Clemens Aigner. Han var 16,3 poeng foran toeren Ziga Jelar. Andreas Granerud Buskum ble nummer 20 og Joacim Ø. Bjøreng nummer 27.

I det andre rennet ble Buskum beste nordmann på 22.-plass. Da var han eneste norske som tok seg til finaleomgangen. Zigar vant rennet 2,2 poeng foran Aigner.

Tidligere storhopper Gregor Schlierenzauer gjorde comeback i rennene, med 9.- og 4.-plass som resultat. I det siste rennet var han i delt ledelse med Zigar etter første omgang, men greide bare det 16. beste hoppet i finaleomgangen og falt ut av pallen.

Marius Lindvik leder fortsatt kontinentalcupen sammenlagt.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!