PARIS SAINT-GERMAIN - BENFICA 1-1:

Tirsdag 11. oktober ble ny dato med massive spekulasjoner rundt Kylian Mbappé (23), og stjerneangriperens angivelige mistrivsel i Paris Saint-Germain.

På fotballbanen viste Mbappé få tegn til at situasjonen er såpass ille, selv om resultatet hjemme mot Benfica bare endte uavgjort.

Franskmannen scoret sikkert på straffesparket vingbacken Juan Bernat skaffet i første omgang, og viste ellers en energisk innsats. Mbappé sendte inn straffen etter 40 minuttres spill, sikkert og kontrollert forbi Benfica-burvokter Odisseas Vlachodimos.

Les også: Omstridt situasjon skapte reaksjoner: – Nesten sjokkerende

23-åringen trodde også han hadde avgjort til parisernes fordel få minutter før slutt. Det viste seg dog at en lagkamerat var i offside i luftduellen like før.

Det norske landslagets Fredrik Aursnes spilte for øvrig hele kampen på midtbanen for Benfica. Han fikk gode skussmål for flere involveringer som førte til noen av bortelagets avslutninger.

En klønete manøver fra PSGs Marco Verratti, helt i utkanten av egen 16-meter, skulle ta gjestene tilbake i kampen etter rundt en times spill på Parc des Princes.

Italieneren løp inn mot Goncalo Ramos for seint, og var merkelig uryddig da Benfica-spissen egentlig var på vei ut av boksen med ballen

– Det er jo klink straffe. Verratti tråkker Ramos på foten. Den er klokkeklar, og Oliver trenger ikke mye tid til å tenkte på dette. Det er straffe, påpekte TV 2-kommentator Peder Mørtvedt.

Rutinerte João Mário hamret ballen høyt i målet fra krittmerket.

PSG-keeper Gianluigi Donnarumma kastet seg mot sin venstre side, og da passet det Benfica ypperlig at den tidligere Inter-spillerens straffespark gikk rett fram.

Les også: Tapte som første lag på 20 år. Trenerens jobb fredes likevel: – Jeg skammer meg over det som skjer

Med ett poeng til hvert av lagene skiller det hele fem poeng ned til Maccabi Haifa og Juventus med to kamper igjen av gruppespillet.

Mye skal derfor gå galt om ikke nettopp PSG og Benfica blir lagene som går videre til cupspillet i turneringen.