Austevoll gir gass

Foto: hesteguiden.com

Gonagas vant kriteriet i 2007, og er nå på full fart mot nye høyder.

01.04.13 12:39

Sportspills meny 2. påskedag
V64 Halmstad: Taper ikke feilfritt?
Tippeligaen: Skader og karantener
Oddstips 1: Ikke undervurder Sarpsborg
Oddstips 2: Blytungt for Håland og AGF

Mandag er det ingen hvile for oss travspillere. Det starter med lunsj-V4 fra Hagmyren, fortsetter med en sportslig strålende V64-omgang fra Halmstad (spillestopp kl 15.10).

Momarken får gleden av å arrangere V65 her hjemme (med spillestopp kl 18.00) og helt til sist er det enkel V5 på Harstad (spillestopp kl 18.30).

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det svingte virkelig av våre eksperttips forrige uke og vi spilte inn nesten en million kroner gjennom uken, da spesielt på diverse andelslag på Eksperten . Høydepunktene kom sist mandag, da det ble fest under V4-løpene på Åby (37 000 kroner i utbetaling) og på Bollnäs samme kvelden fortsatte gevinstene å strømme inn og bare den dagen ble det nesten 400 000 innspilt. Lørdag ble det fest under V75-løpene på Klosterskogen da Espen Edvardsen fanget sju rette på sine to systemspill, og den dagen spilte vi inn over 350 000 kroner.

Nå kommer seieren!
I V65-4 har 5 Gonagas et rent gaveløp på papiret, og han blir vår klare banker for dagen. 9-åringen har nå fått to løp i kroppen etter pause, og han har sett lysende ut i begge startene. I den nest siste starten på Klosterskogen kjørte Gunnar Austevoll passivt med Ulsrud Igel-sønnen, og når åpningen først kom på oppløpet avsluttet han strålende i løpet Alm Taragon vant.

I den siste starten på Drammen var det krevende baneforhold, og banen felte mange hester den dagen. Gonagas derimot travet et helt enormt løp til sølv den dagen, og i dag tror vi det blir seier. Gunnar Austevoll satte inn angrepet runden igjen sist, og da dro han med seg Vestpol Faxsen i tredjesporet.

Han tok seg forbi Alm Taragon og Horgen Kinge direkte, og fikk noen lengder på Vestpol Faksen i den siste svingen. Gonagas holdt farten meget bra, men tapte kun for Vestpol Faxen, som fikk et mye bedre løp. I dag er oppgaven helt perfekt, og han viste sist at han kan slå disse konkurrentene. Vi mener han er omgangens beste bankerspill.

Vår rangering: A: 5 B: 2-1-4-3 C: 7-8-10-6-11-9

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.00
DD kl. 19.20

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter autostart
Unghest-trener Jan Kristian Waaler begynner for fullt å ta ut sine hester etter endt vintertrening, og i dette varmblodsløpet i V65-1 kommer 4 Thai Chaiyo tilbake etter en lengre pause. Hun gjør et særdeles spennende comeback, og hun ble operert i et framkne etter finalen i hoppekriteriet.

4-års hoppa travet flere fine løp under fjoråret, og på Bjerke 28/08 lekte hun hjem seieren i hoppekriteriekval mot gode Oh Superb og What A View. Andover Hall datteren rapporteres å trene strålende, og har gått et banejobb på 1.18/2100 meter. Hun ble herdet mot flere av de beste i årgangen i fjor, og skal sees som en het seierskandidat direkte.

1 Running Lindy er ei kapabel hoppe, som har galoppen som sin verste fiende. De gangene 7 års hoppa går feilfritt er hun mer enn god nok. 5 Rita Invalley har fått et løp i kroppen etter pause, og avsluttet klart godkjent på Drammen sist. 2 Chiaro di Luna kommer også tilbake etter en pause, og hun viste store fartsressurser ved flere anledninger i fjor.

Vår rangering V65-1: A: 4 B: 1-5-2 C: 9-7-8-11-3-6-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, 2640 meter autostart
Vi synes 9 Bonus er hesten i dette kaldblodsløpet med størst kapasitet, noe som han viste ved flere anledninger i fjor. Han har galoppert og tullet en god del, men de dagene aksjonen stemmer er han god i grunnlaget sitt. 7-åringen kommer nå tilbake etter en pause, men har vunnet en lokalkjøring i mellomtiden. Han gikk samtidig et fint prøveløp, og kusken var veldig godt fornøyd. Vi tror Lome Kongen-sønnen duger direkte.

11 Lille Jerkeld har vist flott utvikling i regi Sigbjørn Kolnes, men er ikke helt 100 % i aksjonen. Sist på Bjerke måtte Høitomt virkelig ta fram hele sitt register for å holde 4-åringen i trav ned oppløpet, men Lille Jerkeld viste en flott innstilling ved å holde unna for Spang Lilja ned oppløpet. Går han feilfritt i dag kan han fort legge på til årets fjerde fulltreffer. 5 Oddvar og 3 Høibyrauen er begge mer enn gode nok om de holder seg til trav. 10 Smedeld, 7 Ederpilen og 8 Bastian Mollyn er også alle garderingsaktuelle, i et åpent løp.

Vår rangering V65-2: A: 9 B: 11-5-3 C: 10-7-8-2-1-6-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-3, 1640 meter autostart
I et varmblodsløp i den tredje avdelingen ser det vidåpent ut på forhånd, og da garderer vi bredt. Vi velger dog å sette 1 Midnight Plane først på vår rank, men under tvil. 4-åringen står uten seier så langt i karrieren, men han har vist flott form de siste startene. På Bjerke sist måtte han trave store deler av løpet i dødens, og han tok lett ned lederhesten Cool Cosmic.

Han klarte dog ikke å stå i mot Nico Amour og Banker Starlight nedover oppløpet. I dag står Gigant Neo-sønnen perfekt til i spor 1 bak bilen, og han vil få en fin posisjon direkte. Skulle det klaffe litt med løpsopplegget kan han fort være vinneren. 4 Arrogant Yankee har galoppert og tullet mye de siste startene, men duger godt i et løp som dette feilfritt.

Han avsluttet godt til seier på Bjerke 09/01, hvor han viste fin fart. 8 Dakota har nå fått to løp i kroppen etter pause, og ble herdet mot flere av de bedre i årgangen i fjor. Kommer 4-års hoppa inn i løpet blir hun skummel. 12 Lindy’s Chosen One, 6 Mrs. Daisy, og 3 The American Hunter er alle aktuelle på videre gardering.

Vår rangering V65-3: A: 1 B: 4-12-6-3 C: 11-10-9-7-2-5

HTML EMBED

V65-5/DD-1, 2140 meter autostart
Et herlig varmblodsløp står for tur i V65-5/DD-1. 11 Trinitro så veldig fin ut i målgangen på Biri sist bak vinneren V.C. Chocoholic. Samtidig har han fått to løp i kroppen etter pause, og skal være betydelig bedre med de løpene i kroppen. 6-åringen travet flere solide løp i fjor.

Vi tenker da først og fremst på V75 løpet på Leangen 06/10 hvor han leverte en rå avslutning. Tok seg enkelt forbi Support Vacation ved den anledning, og hester som Onion F.H., Lucky Carpenter og Mr. X.F. Royal var da i det slagne felt.

5 Support Vacation har travet to strålende løp i Stian Eilefsen regi. Nest sist avsluttet hun strålende bak Onion F.H. og Broadway Legs, og sist hentet hun lengder på Nettan Palema og Nalda Nof ned oppløpet. Hun har fine forutsetninger i dag, og skal regnes tidlig. 12 Victor Palema, 7 C.C. Seventy Five og 4 Bertie Invalley er alle garderingsaktuelle.

Vår rangering V65-5/DD-1: A: 11 B: 5-12-7-4 C: 3-1-10-2-9-8-6

V65-6/DD-2, 2640 meter voltestart
To hester skiller seg klart ut i V65- finalen. 7 Bonjovi B.R. kommer tilbake etter pause, og gjør en svært interessant årsdebut. Heidi Moen rapporterer at hesten trener veldig fint hjemme, og at han skal være godt forberedt direkte. Han fikk masse penger på seg på kort tid, og vant V75 på Leangen 01/12. Står samtidig perfekt til i springspor, og kan fort sitte tidlig i tet. Fra den posisjonen kan 4-åringen lede løpet fra start til mål.

Vi velger dog å streke av for 14 Inspired Love, som gjorde et meget bra løp sist på Bjerke. Det var gode Laugh At My Face som vant det løpet foran Underpaid Hanover. Møter ingen av det kaliberet i løpet i kveld, og han står samtidig perfekt til i springspor på tillegg. Kai Johansen er en mester til å prikke starten på voltestart, og han kan fort få en fin posisjon direkte. Med disse to på kupongene skal vi ha en fair sjans til å komme igjennom finalen.

Vår rangering V65-6/DD-2: A: 7-14 B: 8-13-2 C: 5-12-9-6-11-10-4-1-15-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.