Gå til sidens hovedinnhold

Austevoll tar en frekkis?

På Klosterskogen i kveld satser vi på at formkusk Gunnar Austevoll gjør de rette tingene ned starsiden bak vår banker, og da tror vi i så fall på seier. Sjekk våre V5-tips.

På kvelden denne torsdagen er det Øvrevoll og Klosterskogen (dobbel V5) som får fullt fokus fra spillerne, og i Skien bankerspiller vi en formtoppet frøken i A-spillet. I B-spillet går vi for en dobbeltbanker i den fjerde avdelingen, og det er snakk om to lovende ungdommer vi tror gjør opp om seieren i det løpet.

Les også:Vinner på klassen?

Oddstips torsdag:Svens høyoddser

Hun er i kjempeform 12 Ra Tina i V5A-1 (fjerde på 26.5 full vei i tøft lag i den siste starten), og denne gangen er konkurrentene ikk at den ypperste sorten. Når det er snakk om voltestart er spor tolv ”springspor” i andre rekke, og det er ikke få ganger vi har sett startraske hester sitte tildig i tet fra det sporet.

Kusk Gunnar Austevoll sitter opp bak en meget rask hest i fra start, og hun er klart best i tet (og da må kusken satse alt på et kort ned startsiden i kveld). Vi har en god følelse for at Ra Tina spinner til tet, og at den verste konkurrenten 8 Spik Elden får posisjonsproblemer undervis fra er vanskelig innerspor i andre rekke. Vi tror således på en topp vinnnersjanse for 8-årshoppa, og vi tror årets tredje triumf er innen rekkevidde i kveld.

Vår rangering: V5A-1 A: 12 B: 8-11-1 C: 2-4-10-7-3-6 D: 9

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5B-4
8 Lustra Loke kommer til start med et misvisende prøveløp på 45,7/2160, og 3-åringen skal være snakk om et talent litt utenom det vanlige. Alm Viktor–sønnen gikk et banejobb lett joggende på 35.0 full vei på Bjerke sist onsdag, og da var det mye å gå på. Vi vet alle hvilken hestekar John Hasle er, og når han drar ut unghester er de som regel seiersklare på direkten. Vi garderer kun med en interessant traver i form av 3 Torpa Loke som var meget tapper i debuten til tredje på 34.2 full vei, og han er nok forbedret med løp i kroppen. Inntar trolig føringen i løpet, og da kan det i så fall bli ledelse rundt om.

Vår rangering V5B-4: A: 8-3 B: 7 C: 5-6-4-1-11-12 D: 10-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2
11 Tanksen mener vi er den beste hesten i dette løpet, men hun fungerer ikke alltid like bra. Bakspor på en sprint på Klosterskogen er ikke den letteste oppgaven, men det hjelper godt på med to strykninger i løpet. Dagens konkurrenter skremmer ikke, og fungerer Ganymede–datteren som best kjemper hun om seieren. 4 Liona er kjapp i vei, og sprint passer som hånd i hanske. Hun kan lede dette løpet rundt om, selv om det ikke er snakk om noen stor vinnerhest.

10 Chili News gikk godkjent mot bra hester i Sverige i den siste starten (sjette på 16.4 full vei), og hun går ned en klasse denne gangen (og hun trives på dagens arena). 2 Nanny Silvio gikk noen fine løp i fjor før hun ble skadet, men imponerte ikke i prøveløpet på 21.5 full vei (må være mye forbedret fra prøveløpet for at det skal kunne bli seier).

Vår rangering V5A-2: A: 11 B: 4-10-2 C: 9-7-3-6 D: 8

V5A-3
2 Qatadah er ei toppstammet hoppe som gikk fint til tredje på 18.4 full vei i den siste starten, men det har det blitt mye galopp før den starten (og da er hun ikke noe sikkert kort. Dersom trener og kusk Petter Glittum skulle klare å få henne ut i fra start i rett gangart skal dette være snakk om en topp vinnersjanse, men vi må gardere.

13 Thai Raboso er en annen fintstammet traver som vant på 19.2 full vei i den siste starten, og selv om det var under driving ble seieren kontrollert til slutt. Han er nok mye forbedret med to løp i kroppen, og dersom kusk Bjørn Steinseth klarer å treffe litt fra springsporet på 20 meter tilleg bør hesten kjempe i toppen mot begrenset motstand.

11 Be Beautiful har ikke levert noen bra prestasjoner etter et fint prøveløp på 17.7 full vei, men nå er motstanden billigere enn noen gang (og da kan hun vinner i kveld). 8 Lonely Star har skuffet så langt, men vi tror han kan en del bedre enn hva han har fått vist (bør krysses i et løp som ikke holder alt for høy klasse). 5 Speedy Mamsell stummet fra tet i den siste starten, men da var det mye bedre hester i mot enn denne gangen (dersom hun litt forbedret kan hun lede rundt om).

Vår rangering V5A-3: A: 2 B: 13-11-8-5 C: 9-6-7-1-4-10-12 D: 3-14

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1
3 Brage Mollyn har utviklet seg enormt den siste tiden, og bli kveldens hovedbanker for mange. Vi tror ikke dagens distanse sprint er noen fordel (selv om han har vunnet de to siste startene på den distansen), og vi føler selv at Mørtvedt Jerkeld–sønnen flyter litt mere på styrken. Det er noen hester som kan fly veldig fort på en sprint i dette løpet, og galoppen ligger litt på lur hos storfavoritten. Han har desutten tjent mye penger på kort tid, og vi ønsker å gardere i kveld.

7 Viktor K. galopperte to ganger i den siste starten (femte på 29.3 full vei), men han viste frem overlydsfart i mellom feiltrinnene. En feilfri Viktor K. gir favoritten garantert mer kamp enn han setter pris på, og da snakker vi om en lusen 6-prosenter i spillet!

4 Aaby Knekten slo favoritten 26. juni på Jarlsberg, men har ikke fungert like bra etterpå (tilbake på topp kjemper han om seieren). 6 Store Johan gjorde kanskje sitt beste løp noensinne i den siste starten (sølv på 28.1 over aktuell distansen), og da gikk han i tredjespor/dødens før han kom seg til tet 500 igjen. Det er galoppfare på Lauvin–sønnen, men i en feilfri utgave blir vi ikke overrasket om han vinner.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 3 B: 7-4-6 C: 2-12-1-5 D: 8-11-9-10

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2
3 Dumdumboy har større kapasitet enn det grunnlaget skulle tillsi, og i den siste starten som vallak etter pause fikk han sølv på 17.0 over en sprint. Han er nok forbedret med løp i kroppen, og han er sikret et fint løp fra dette sporet (opptrer han slik han gjorde i den siste starten er han god nok til å vinne dette løpet).4 Sancigar er det 50/50 på om han løser ut i trav, men kommer han av gårde i rett gangart leder han lenge. Stikker trolig av gårde i tøft tempo slik han gjorde i den siste starten (vant da på 17.2 full vei), og det kan holde helt inn også denne gangen.

1 Nibley L.B er i meget fin form, og er denne gangen sikret et fint løpsopplegg. Han fortjener virkelig å få en fin reise nå etter mange kamikazestyringer fra Tvedt. Jr. sin side, og klaffer det litt underveis er Credit Winner–sønnen snakk om en opplagt vinnerkandidat. 12 Petter Rags har møtt gode hester den siste tiden (og da er det ned en klasse i kveld), men det må selvsagt klaffe litt i fra dette sporet for at detskal kunne bli seier (blir det tempo på løpet plukker han ned til slutt).

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 3 B: 4-1-12-9 C: 11-5-7-8-10-2

V5B-3
7 Howthehaloareyou får ”umulige” Siv E. Løvvold på ryggen i dette monteløpet, og debuten under de vanskelige forholdene på Jarlsberg i den nest siste starten var av det solide merke (fjerde på 14.3 over en sprint). Nå har de trukket et spor litt langt ute bak bilen, men det betyr ikke all verden i disse monteløpene (topp vinnersjanse med en rytter som vinner med alt om dagen).

2 Wictoria Laylock har en fin oppgave (selv om hun hadde foretrukket sprint kontra full distanse), men fra et perfekt spor med dronningen Liv Pedersen på ryggen er de sikret et fint løp (kjemper om seieren). 4 Buddy får dyktige Malin Berås på ryggen, og hun er nok seierssugen etter en litt lengre ferie. Han var brukbar første gang under sal (femte på 16.4 over en sprint), og han stiller nok forbedret til dette løpet. 3 Delmerica står ikke tilbake for noen når hun er som best, men hun er variabel i prestasjonene sine.

Vår rangering V5B-3: A: 7 B: 2-4-3 C: 9-1-5-8-6-10

V5B-5
4 Olaf holdt bra tilk sølv på 18.4 full vei i den siste starten, og han er nok forbedret med løp i kroppen. Han kan uansett ikke ligge like hardt på denne gangen (litt for hissig sist) hvis det skal bli seier, men det er jo siste indre på Klosterskogen (og kanskje velger Geir Flåten ryggløp). 12 Photo Va Bene er nok den beste hesten i feltet på kapasitet, men han skuffet litt i den siste starten (femte på 17.1). Han står vanskelig til denne gangen, men klaffer det litt for eier og kusk Marius Høitomt kan det ende med seier.

6 Caressa Star hadde vunnet med tidligere åpning i den siste starten (tredje på 16.3 over en sprint), og formen er virkelig på topp. Hun kan normalt ikke gjøre for mye selv undervies, og da er hun avhengig at de kjører henne på sjanse (klaffer det litt kjemper hun i toppen). 2 Krakartau innehar bra kapasitet, men det er ikke alltid han fungerer som best (nå tilbake etter lang pause). Han har gått 18. 0 full vei som fortest i trening forut for kveldens dyst, men han er best på sprint (og trenger normalt løp i kroppen).

Vår rangering V5B-5: A: 4 B: 12-6-2 C: 1-9-8-10-7-5-3 D: 11

Kommentarer til denne saken