RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Australia skylder på Schwarzer

Foto: SCANPIX/EPA/DAVE HUNT
Sist oppdatert:
Australia er fornøyd med uavgjort mot Norge, men skylder på keeper Mark Schwarzer for at det ikke ble seier på Craven Cottage tirsdag.

- En tabbe av kaptein Mark Schwarzer fratok til slutt laget hans seieren, skriver TV-stasjonen SBS Sports på sine hjemmesider etter 2-2 mot Norge tirsdag.

Australias første målscorer, Tim Cahill, ble kåret til banens beste på Craven Cottage, og var mer fornøyd med sin egen innsats enn med resultatet.

- Jeg er skuffet over at vi ikke vinner. Vi tok foten av gasspedalen samtidig som de satte foten sin på. Vi må bare se på det positive i kampen og på hva som gikk galt. Norge er et godt lag og vi undervurderte dem ikke, men de få feilene vi gjorde ble vi straffet for, sier han til Sky Sports.

Også trener Frank Farina var litt skuffet over at seieren glapp for The Socceroos.

- Jeg er veldig fornøyd med måten vi spilte, men jeg synes vi skulle ha vunnet kampen. Jeg var godt fornøyd med de tre på topp og jeg synes hele laget fungerte bra. Disse kampene er uvurderlige for vi får ikke møtt kvalitetslag så ofte. Vår VM-kvalifisering er annerledes fra alle andre og det å få muligheten til å møte et lag som Norge er stort, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere