Etter at Alberto Contador ble utestengt for doping, ble spanjolens kontrakt med Saxo Bank annullert. Det betyr at han ikke er bundet til et lag, når han er tilbake i august.

Fredag meldte den danske avisen B.T at Contador var lei av Riis’ lederstil, og ikke ønsket seg tilbake til det som tidligere var verdens beste sykkellag. Nå slår Riis-leiren tilbake mot ryktene.

Les mer:Contador tapt for Riis?

- Vi har flere ganger sagt at vi vil fortsette samarbeidet med Alberto, når han kan kjøre sykkelritt igjen. Alberto har også gitt klart uttrykk for at han ser på det på den samme måten. Det er det vi forholder oss til, ikke løse rykter, sier Saxo Banks pressesjef Anders Damgaard ifølge Ritzau.

Den anonyme kilden til B.T sier blant annet at Contador er lei av Riis’ lederstil og kostholdet på det danske storlaget.

- Vi kjenner oss ikke igjen i den misnøyen én kilde mener å ha kunnskap til. Dette virker litt som et PR-stunt, mener Damgaard.

Movistar er laget som hittil har blitt mest linket til Contador. Det spanske storlaget, som allerede har Alejandro Valverde og Juan Jose Cobo i troppen, har forholdt seg rolig inntil videre. I en melding til sporten.dk sier de at de ikke er orientert om noe forandring i forholdet mellom Riis og Contador.

Alberto Contador kan sykle fra 6. august i år. Det betyr at spanjolen fint rekker hjemlandets største sykkelritt, Vuelta a España.