Gå til sidens hovedinnhold

Avgjør den tunge veien?

Mot en mildt sagt formløs gjeng tror vi vår Dagens Dobbel-banker har en topp vinnersjanse uansett reise underveis.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Sporet kunne selvfølgelig med fordel ha vært bedre for 8 Armbro Dave i DD-2, men i et lite felt skal det normalt løse seg greit. Conway Hall-sønnen så veldig fin ut første gangen ut i regi Rune Haugen, og den storvokste krabaten har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten. Dagens konkurrenter sprudler ikke akkurat av energi når det tutes for oppløp, og vi tror 5-åringen enkelt glir inn til seier- selv fra posisjonen utvendig leder.

Vi værer favorittfall
I DD-1 er vi fryktelig skeptiske til Stallskrikets banker 4 Gikling Balder. Bokli Balder-sønnen har gått fra grunnlag 0 til 92.000 kroner på kort tid, og støter her på klart skjerpet motstand. 4-åringen debuterer dessuten bak startbilens vinger på en for ham ukjent distanse, og Gikling-traveren er i våre øyne ikke spillbar i dag.

Løpet ser således vidåpent ut på forhånd, men 9 Fronskrema står nydelig til i fine rygger på sin optimale distanse. Krembest-datteren fungerte ikke som best i et tøft V75-løp i den siste starten, men 5-årshoppa kommer nå ut etter litt pause med nyladede batterier.

Stor kapasitet er det på duoen 1 Skaffer Balder og 7 Brenne Bragd, og i feilfrie utgaver kjemper de begge om seieren her.

Laveste odds på vårt minste spilleforslag er i skrivende stund (kl. 13.00) kombinasjonen 1*8 som gir drøye 13 ganger pengene, men mot vår favoritt 9 Fronskrema i DD-1 får rundt 40 ganger innsatsen tilbake mot vår banker i DD-2.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 120 og 400 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Kommentarer til denne saken