RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avgjorde etter 20 sekunder

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United avgjorde «hatkampen» mot Arsenal allerede etter 20 sekunder onsdag kveld. Rødtrøyene sikret dermed semifinaleplass i ligacupen.

MANCHESTER UNITED - ARSENAL 1-0: Manchester Uniteds reservelag ble for sterke for Arsene Wengers unggutter i ligacupens kvartfinale.

Les om Tottenham - Liverpool her.

Allerede etter 20 sekunder sikret hjemmelaget seg den avgjørende scoringen.

David Bellion skjøt fra 16 meters hold, og Arsenals reservekeeper Manuel Almunia fomlet ballen i nettmaskene.

- Jeg var ikke klar over det bare tok 20 sekunder. Jeg bare skjøt, og så ballen i nettet. Men ærlig talt trodde jeg keeperen skulle redde, sier Manchester Uniteds matchvinner David Bellion til Sky Sports like etter kampslutt.

Det ble kampens eneste mål, og Manchester United er dermed sikret seg plass blant de fire siste lagene i den engelske ligacupen.

Matchvinner David Bellion mener ligacupen er en ypperlig mulighet for yngre spillere å vise seg frem på førstelaget.

- Det er viktig å bevise overfor manageren at du duger i slike kamper. Det er en god mulighet for alle til å imponere manageren, mener Bellion.

Bråk
Forrige gang rivalene møttes i serien, vant Manchester United 1-0 takket være et omdiskutert straffemål. Etter kampen føk flere av Arsenals spillere i tottene på hverandre, og i media var i etterkant Sir Alex Ferguson i ordkrig med Arsene Wenger.

Ungguttene som var utpå gressmatta, oppførte seg stort sett fint - men i begynnelsen av andreomgang smalt det. Robin van Persie rettet en albue mot Kevin Richardson etter en takling. Han svarte med å slå etter Arsenals van Persie - flere spillere stormet til for å roe gemyttene, og begge de involverte fikk gult kort.

Mer bråk ble det ikke på Old Trafford.

- Det er slik det er når Arsenal og Manchester Uniteds møtes. Det er alltid litt hissig stemning. Men det er vel slik det skal være, gliser Bellion etter kampslutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere