RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EVENTYR: Det kan gå mot en overgang til Kina for Alexander Søderlund etter at han skal ha sagt nei til St. Etienne.
EVENTYR: Det kan gå mot en overgang til Kina for Alexander Søderlund etter at han skal ha sagt nei til St. Etienne. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Avis: - Søderlund skal ha sagt nei til St. Etienne

Skal ha avvist den franske klubben.

Det er Adresseavisen som melder om at Alexander Søderlund skal ha sagt nei til den franske storklubben St. Etienne. Det får avisen opplyst fra flere uavhengige kilder mandag kveld.

Avisen var også i kontakt med agent Tore Pedersen som sa at han ikke hadde tid til å prate om den mulige overgangen for hans klient som skal ha vært i Frankrike for å møte St. Etienne.

Avisen opplyser også om at Søderlund skal sitte med et annet tilbud det er større sannsynlighet for at han takker ja til. Dette tilbudet skal være mer lukrativt både for klubb og spiller.

Tippeligaens toppscorer skal tidligere ha tiltrukket seg interesse fra kinesisk fotball, og det spekuleres i om det har kommet stort tilbud derfra.

Dermed kan det se ut til at Søderlunds karriere er i det store østen. En ting som virker sikkert er at er Haugesunds Christian Gytkjær som kommer til å erstatte storscoreren når han nå ser ut til å forlate Lerkendal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere