RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis avlyttet Rooney

(AFP/Scanpix)
United-spissen fikk politiet på døra.

Wayne Rooney bekrefter via Twitter torsdag at han trolig er offer for vlyttingsskandalen som har rystet Storbritannia de siste årene.

Tabloiden News of the World har innrømmet at den har avlyttet telefonen til flere kjendiser og Manchester United-spilleren har trolig vært en av disse.

- Betjenter fra Scotland Yard besøkte meg i dag med noen dokumenter. Det kan se ut til at en avis har avlyttet telefonen min. «Stor overraskelse», tvitrer spissen.

- Forhåpentligvis kan advokatene mine ta seg av dette etter sesongen, slik at jeg kan fokusere fult og helt på å vinne trofeer med Manchester United, fortsetter han.

Ifølge The Guardian er politiet nå i gang med å kontakte alle som er navngitt i den såkalte «Mulcaire»-rapporten, som ble beslaglagt hjemme hos Glenn Mulcaire i 2006.

Mulcaire, som er privatdetektiv, skal ha bli leid inn av News of the World til å utføre avlyttingen av Rooney og andre.

I 2005 og 2006 slo avisen opp eksklusive saker om Rooney, som den trolig hadde fått fatt på gjennom avlyttingen.

Spissen skal på den tiden ha blitt vært sint, fordi han skjønte at historiene i avisen kom fra telefonsamtaler han hadde hatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere