Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Avis: Brudd i forhandlingene mellom Rosenborg og Haugesund

Rosenborg og Haugesund skal ikke ha klart å bli enige om vilkårene for trener Eirik Hornelands flytting til trondheimsklubben. Arkivfoto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Rosenborg og Haugesund skal ikke ha klart å bli enige om vilkårene for trener Eirik Hornelands flytting til trondheimsklubben. Arkivfoto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Søndag kveld ble det brudd i forhandlingene mellom Rosenborg og FK Haugesund om trenerovergangen til Eirik Horneland, skriver Haugesunds Avis.

De to klubbene er uenige om kompensasjonen for Horneland og assistenttrener Karl Oskar Emberland. Styreleder Leiv Helge Kaldheim i FK Haugesund hadde håpet å bli enige med trønderklubben i løpet av helgen, men slik gikk det altså ikke, skriver Haugesunds Avis.

Etter det avisen kjenner til brøt samtalene sammen søndag, og Horneland og Emberland er dermed ikke klare for å trene Rosenborg ennå. Ifølge avisen skal duoen trene Haugesund mandag: Det er ikke klart når det eventuelt blir nye forhandlinger mellom de to klubbene om trenerovergangen.

Horneland og Rosenborg mener den avtroppende Haugesund-treneren har én måneds oppsigelsestid i sin kontrakt. FKH mener derimot at de har terminert en treårskontrakt Horneland skrev under på i oktober, og at det er den forrige kontrakten som gjelder. Den løper fram til 30. november 2019 og skal ikke ha noen klausuler som gjør at RBK kan hente ham, med mindre han blir frikjøpt.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!